Mandag, yoga og et par nye sko

En ny lille yndlingsduft

img_7348

Reklame-links: God eftermiddag i stuerne. Jeg sidder og spiser mig en salat fra SMAG (elsker deres salater), mens jeg får arbejdet, og venter på jeg kan hente min skat hjem når han vågner. Vi skal til tre-års undersøgelse hos lægen. Jeg ved faktisk ikke helt hvad det indbærer, måske vægt og mål + en snak om trivsel generelt? Uanset er jeg ikke bekymret. Synes jo i den grad at han trives, vores lille mand. Gud, hvor er han dejlig. Kan man mon lave et barn der er ligeså sød/sjov/dejlig? Jeg tvivler. Time will tell : )

Jeg vil lige vise jer min nye duft, Chloé’s’ Si Belle, som jeg har købt til mig selv, da jeg i den grad trængte til en ny. Har stort set ikke haft parfume på hele graviditeten, men nu hvor jeg snart er i tredje trimester, tillader jeg mig altså at sprøjte lidt hist og her på mit tøj. Håber ikke jeg bliver dunket i hovedet nu, men sådan generelt er jeg en del mere afslappet omkring sådan ca alt her i anden graviditet. Selvfølgelig følger jeg alle regler og gør det jeg skal/ikke skal, men jeg har virkelig haft et behov for at tage den her graviditet ned på et niveau. Nok mest så bekymringerne ikke tog over. Og indtil videre må jeg sige det har virket, rigtig godt.
Så dejlig og bekymringsfri en graviditet målt op med min første. Det er befriende.

Anyway, duften er feminin, livlig, frisk og meget sommerlig – præcis som jeg ser mig selv være denne sommer (dream on, hah).

Den er faktisk en del mere feminin end hvad jeg normalt plejer at gå efter, men jeg tror det er foråret og den forestående sommer, der gør et eller andet ved mig. Har I det mon også sådan?

img_7356

^^^ Toilettaske fra Kongessloejd, der rummer al min yndlings-kosmetik. Bl.a mine Sard Olier og verdens bedste pudder fra det brand jeg ikke ved hvordan man udtaler ; )

img_7362

Jeg har slet ikke haft tid til at komme udenfor i dag, og det er lidt øv, kigger på man på vejrudsigten resten af ugen. Til gengæld har jeg jo en ferie med sol-garanti i vente om mindre end to uger, så det hjælper altså en hel del på det : )

Alt godt til jer på denne solrige tirsdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag, yoga og et par nye sko