En fødselsdag og et tip til alle forældrene

En tirsdag og sommer-vibes i min gård

Processed with VSCO with hb1 preset

Solen skinner og selvom det er er forholdvis blæsende, har vi komplet læ nede i vores gård. Hvilket betyder at man rent faktisk kan ligge i bikini og sole sig og have det rigtig varmt imens. Nærmest for varmt. Så det har jeg gjort et par timer i dag, mens mit søde barn sov middagslur i skyggen. Luksus.

Har haft ham hjemme i dag og vi har hygget helt vildt. Været en tur til tandlægen, spist frokost i gården, været nede at handle ind og gået lang tur. Jeg nyder det så meget, at kunne tage disse små fridage sammen med ham, uden at det nødvendigvis skal handle om, at man skal noget særligt. At han ligesom bare følger med i det jeg skal, uden super meget fokus på ham egentlig. Giver det mening? I weekenden er der jo tit lagt op til at man har planer der tilgodeser børnene, og det skal der bestemt også være plads til. Men jeg synes der kommer en eller anden ro op i ham, når planerne er holdt på et minimum. Måske det ikke har været verdens mest sindsoprivende dag for ham, måske han endda har kedet sig lidt. Men jeg tror på, at det er så godt og sundt for ham med de her pauser i hverdagen.

Så ja, i dag har indtil videre været ret vidunderlig. Maj tegner sørme godt må jeg sige.

I aften skal jeg spise med pigerne, og jeg glæder mig. Mugs er flyttet i ny lejlighed, så det bliver en slags indflytter-middag. Men inden da, skal jeg lige have stillet min shoppelyst ; ) Jeg ser SÅ meget frem til vores ferie til Mallorca om en måneds tid, og mangler altså gevaldigt lidt af hvert til de varme dage.
Her kommer mine sommer-bud. Noget af det har jeg faktisk allerede klikket hjem. Strandtasken bl.a : )

untissstled-1

Reklame-links:
Sommerhat her
Har kig på maxikjolen her
Nye Ray-ban her 
Disse esperdrilles
Standtasken her
La Roche Posay solcreme (vigtigt).
Perfekt gravid-sommerkjole her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fødselsdag og et tip til alle forældrene