Lo-Jo's Social - en anbefaling

Endnu en god sommerkjole

img_3055

Reklame-links: Kjole her, sko her.

Jeg har vel shoppet lidt rigeligt til denne sommer. Tøj til mig selv. Kjoler jeg og min mave kan være i primært. Det er en kort periode man er gravid, men jeg har haft og har stadig et behov for, at se og føle mig nogenlunde tilpas henover sommeren. Selvom jeg synes det er SÅ smukt at være gravid, kan man let føle sig som en hval i det forkerte outfit, haha. Tøj gør så sindssygt meget.

img_3026

Anyway, når man er højgravid gider man virkelig heller ikke tøj der strammer. Og da slet ikke i sommervarmen. Så tilbage til shoppingen:

Jeg har shoppet kjoler med masser af luft og plads til en voksende mave, og nogle af dem har jeg selvfølgelig taget med herned. Bl.a denne jeg har på, på billederne her. Helt utrolig rar, og tilmed pæn hvis I spørger mig. Og så passer den gravide som ikke gravide.

Nå ja og den er billig. 399,-. Scoop! Elsker Ellos’s udvalg af kjoler.

img_3023

Nu vil jeg hoppe tilbage til min friskpressede juice, og min mand der slænger sig ved poolen. Bassen sover lur igen i dag <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lo-Jo's Social - en anbefaling