På det seneste

Hej fra Grækenland

Processed with VSCO with hb2 preset

Et lille hej fra mig, her fra Grækenland’s varme.

Vi har det så godt og nyder sådan bare at hænge ud, slappe af og lave ingenting sammen.

Vi gik efter afslapning og noget med ikke at skulle tage beslutninger og tage stilling til ret meget. Og det har vi altså fået. I den grad.

En af jer skrev og spurgte, om jeg ikke ville lave en lille anmeldelse af stedet hvor vi bor, og det vil jeg jo hjertens gerne. Jeg synes selv det kan være lidt af en jungle, når man skal finde gode steder at holde ferie, så anmeldelser er noget jeg selv altid går efter : )

img_7817

Resortet hvor vi bor, Mythos Beach, var lige som vi havde håbet på. Det er et af Apollo’s familie-resorts, så her er vitterligt alt man skal bruge, når man rejser med børn, og alt er virkelig nemt.

Her er forskellige muligheder for at bo. F.eks junior-suiter – nogle med privat pool, dobbeltværelser samt 1 og 2-værelses lejligheder. Vi var lidt i tvivl om, hvad vi skulle vælge, men endte med en 2-værelses lejlighed med et stort seperat soveværelse og et stort opholdrum med komplet køkken.

Badeværelset har to vaske og to bade inkl, et badekar. Og så har vi to store terrasser med direkte udgang til pool-området. Lejligheden passer sig til fire-fem personer og her er altså virkelig meget plads, men jeg er så glad for at vi valgte denne løsning, selvom vi blot er tre (fire <3).

Især det med det seperate soveværelse er fedt, for når Saxo sover (og han sover tidligt hernede, da vi springer luren over), behøver vi ikke gå på listefødder.

Vi fyrer i stedet op for lidt god musik, og sætter os til rette med en kold øl på terrassen. Nogle aftener snakker vi om alt og intet i stearinlysets skær, andre sidder vi med hver vores computer. I går så vi faktisk et dårligt tv-program og faldte i søvn i hinandens arme i sofaen. Ganske hyggeligt : D

img_7902

Vi har (for første gang nogensinde i vores liv) tilkøbt “All Inclusive” og jeg må sige at det altså fungerer, når man har en 3,5 årig med.

På resortet findes flere forskellige restauranter man kan benytte sig af.  Til aftensmad er det kun den store restaurant med buffet, hvor all inclusive er inkluderet, hvilket er så fint, men nogle aftener har vi lige haft behov for at trække os lidt væk fra alle de andre gæster, og har spist på nogle af de andre lækre restauranter. Her får man 8 euro rabat per person på sin regning, hvilket betyder at man spiser ekstremt billigt, så det er helt perfekt.

Jeg elsker det græske køkken og lever af græske salater, grillet aubergine, tzatziki, feta, kæmpe solmodne tomater og grillet haloumi. Mmm.

img_7898img_7765

^^^ S er et barn, der er meget glad for stranden. Han kan bruge timevis i vandkanten, hvis blot han har sin spand og skovl og slapper virkelig af og hygger sig med det. Så afslappende for alle parter.
Men alle kan vel have brug for lidt afkobling i form af ipad-tid i ny og næ ; )

Resortet ligger lige ud til stranden. Som i at det tager os 30 sekunder at gå derned. Perfekt. Stranden er en blanding af sand og sten, med mest sand, så det er ikke noget der er generende på nogen måde. Og så har den det smukkeste vand jeg nogensinde har set. Helt Maldiverne-stilen, turkis blåt. Så smukt, så smukt.

Her er også masser af pools – både børnepools, svømmepools og en stille-pool. Ja faktisk er der også en indendørs pool, som vi benyttede os af den ene formiddag hvor det regnede lidt, men vi er klart mest til stranden alle tre.
Heldigvis for os, for det virker til at samtlige af resortets gæster har det omvendt. Ved ikke om det fordi det stadig er lidt tidligt på sæsonen, men vi har stort set stranden for os selv, og det klager man jo ikke over : )

img_7861

Ud over at være et familie-venligt resort er her også virkelig mange muligheder for at dyrke motion. Det er vist en Apollo-ting. Indtil videre har vi dog ikke gjort os i noget af det. Jo, jeg har svømmet baner i poolen og C løber faktisk hver morgen, men det er også det.

Vi har heller ikke gjort brug af deres børneklub. Måske er det fordi Saxo har den alder han har, men han hygger sig bare så meget sammen med os, og ditto. Jeg tænker dog, at sådan en børneklub er sindssygt genial, når børnene bliver lidt ældre og måske synes at forældrene er kedelige at være sammen med, haha.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Og så bliver der spist en hel masse is <3

Saxo nyder at være her. Helt vildt. Han slægter sin mor og far på, og det er tydeligt at mærke, at han er et rigtig familie-menneske. Han elsker at bruge tid med os. Ja hvilken tre-årig elsker ikke at bruge tid med sine forældre? Vi forældre nyder det mindst lige så meget. Ingen stress og jag, bare ren kærlighed og tid til hinanden. Det er perfekt.

img_7745 img_7810

^^^ T’shirt her.

Jeg håber I har det godt derhjemme <3

2 kommentarer

 • Julie

  Det ser så lækkert ud😍
  Må jeg spørge hvordan all inclusive var?
  Vi har prøvet at tilvælge det én gang før, og sagde det gør vi aldrig igen, men nu er vi alligevel i tvivl, da vi skal rejse med en 4 årig og en på 8 mdr til sommer til dette hotel;-)

  Vi har tidligere prøvet, at man ikke kunne vælge alle drinks i baren, fx kunne man vælge rom og cola, men ikke mojito, det skulle man betale ekstra for. Man kunne vælge sodavand, men ikke juice og iste. Og iskaffe/frappe kostede også ekstra!!

  I snackbaren kunne man få fx græsk salat, men cæsersalat kostede ekstra.

  Så det er egentlig bare om det er pengene værd eller man ender op med at betale hele tiden alligevel? I restauranterne hvor man betaler lidt selv, er drikkevarerne med ellers eller skal man også betale der? Og får man drikkevarer gratis i strandbaren? Ja min dreng er også en strandløve😄😄

  Tak for god anbefaling, vi vælger samme værelsestype som jer;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Åhh det lyder så skønt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste