Gravid uge 30

Home

img_7977

^^^ Kjole Meotine, sko ellos her (megaaa gode at gå i og på tilbud lige nu i øvrigt).

God formiddag. Vi er hjemme igen i kølige Kbh. Så typisk, nu vejret har været SÅ godt herhjemme de sidste mange dage. Oh well. Det gør mig faktisk ingenting. Jeg har en del work jeg skal have catchet op på, og det går altid nemmere, når man ikke bliver fristet til at smutte ud i solen ; )

Vi landede i går eftermiddags, og selvom det var en super nem tur med en flyvetid på bare 3,5 time, så er jeg komplet færdig i dag. Vi blev endda hentet i lufthavnen af min far i går, og min søde familie havde lavet middag til os da vi kom hjem.
Men alligevel er jeg bare helt ødelagt lige nu, ingen energi. Håber det kommer til mig i løbet af dagen.

img_7980

Heldigvis har jeg kun en tandlægetid på programmet i dag og herefter skal jeg bare sidde herhjemme og arbejde. Passer mig så fint.

C er taget ud på kontoret. Det er hans sidste dag (!!!) hvilket jeg fortæller meget mere om i morgen. Og S bruger sin dag hos olde i kolonihaven <3

Hav en rigtig dejlig mandag. Jeg tjekker ind igen lidt senere xx

Ps. Har I set at Asos har -20% på ALT med koden SWEET i dag? Jeg har fundet ud af, at jeg skal have mig en rød sommerkjole. Haha. Så jeg har tænkt mig at klikke denne hjem med rabatten. Eller denne, men er i tvivl om, min mave kan være i den ; )

img_7978

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 30