Hej fra Grækenland

Kaftan-love

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Reklame-links: Hat her, kaftan her.

Noget jeg har brugt rigtig meget her på ferien allerede er denne kaftan fra Ellos.
Den er så god, både om dagen på stranden, hvis skuldrene har fået for meget sol, og den er fin om aftenen med et par flotte sandaler til.

Og det bedste ved det hele: Maven kan være i den. Jeg fylder altså godt i landskabet nu. Især om aftenen er min mave KÆMPE. Sådan føles det i hvert fald. Og derfor gider jeg heller ikke noget på der strammer. Ikke fordi jeg ikke synes det er pænt, men det føles bare rarest at have noget løstsiddende på. Kender I det, fellow gravide damer derude?

img_2771

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra Grækenland