Vores sommerferie-planer

Lidt af hvert

img_7232

^^^ Reklame-links:  Krukker her (pssst der er -20% rabt på Ellos home i dag).

Søndag lakker mod enden, og weekenden har været noget så rar, men af en eller anden uforklarlig årsag, er jeg fuldkommen bombet lige nu. Ingen energi, helt kørt i sænk. Måske det har noget at sige, at dagen i dag har været lidt en udfordring. For alle. En droppede nemlig middagsluren, og en er slet ikke klar til det endnu, så det resulterer bare i et dejligt men overtræt barn. Super..

Han bliver puttet tidligt i aften, det er sikkert og vist : )

img_7234

Jeg er gået ind i 27. uge af graviditeten, og har det fortsat virkelig godt. Hvor har jeg også fortjent det, synes jeg selv, nu jeg var så overdrevet dårlig med kvalme de første fire måneder.
Det er sindssygt strengt, at nogen skal have det så elendigt når de er gravide. Det synes jeg altså.

Det er jo slet ikke til at sige allerede og hvem ved, måske bliver jeg skruk igen engang, men skulle jeg svare på i dag, om vi skulle have flere end to børn, ville mit svar nok være nej. Og det der afholder mig fra at svare ja, er virkelig det her med at gå gennem en graviditet igen. Spædbarn og alt der medfølger tog jeg hjertens gerne. Men den der graviditet… Tror ikke jeg kan gennemføre en tredje gang. Pheew.

Heldigvis skal jeg ikke tænke på det nu. Nu handler det om at nyde, at jeg har det godt. Forhåbentlig varer det ved resten af graviditeten, selvom jeg selvfølgelig bliver en del tungere og mere besværet.
Bækkensmerterne er forsvundet helt, og det gør mig lykkelig helt ind til benet. For det betyder, at jeg uden besvær kan fortsætte min træning, yoga, svømning  – og som i dag, gå en laaaang tur med mine to drenge. Det er så lækkert.

img_7220

^^^ Burde nok have set den komme. At smoothien væltede ud over bordet ca 2 sekunder efter dette billede var taget i morges ; )
Nattøj: Gro.

I morgen starter en ny uge. Og den bliver travl. Jeg skal have både igangsat og færdiggjort en masse samarbejder, så jeg forhåbentlig med ro i sindet, kan smutte til Grækenland om bare to uger. Whoop. Det bliver altså dejligt. Og tiltrængt.

Hvad har I på tapetet den kommende uge? : )

img_7249

^^^ Favorit-produkterne fra Maria Nila.

   

7 kommentarer

 • Helene

  Jeg er trådt ind i uge 18, og opkastningerne er næsten helt væk efter fire måneder i helvede. Jeg er helt enig med dig, det er simpelthen så strengt, at det skal være så hårdt for nogen. Jeg er jo 1. gangs gravid med en lille pige <3 og lige så meget jeg glæder mig til at hun kommer til verden, lige så meget GLÆDER jeg mig til ikke at være gravid mere. Jeg bryder mig ikke om at være gravid, hvilket jeg fornemmer er ret tabubelagt, men jeg har virkelig haft det skidt hver eneste dag.. Jeg tror jeg havde det her rosenrøde billede af hvordan det er at være gravid, så jeg er nok blevet lidt (ret) skuffet. Jeg kan godt huske at du skrev meget om at du slet ikke savnede at være gravid, da du først havde fået Saxo. Dengang forstod jeg ikke hvorfor, fordi jeg netop troede, at det udelukkende var helt fantastisk at gå igennem en graviditet.. NU forstår jeg dig. Jeg skal nok igennem møllen igen på et tidspunkt, da jeg gerne vil have to børn, men det bliver ikke lige med det samme 😉 Så tak for at sætte fokus på det. Til gengæld er jeg overbevist om, at jeg ligegyldig hvor meget søvnmangel og babygråd jeg skal igennem de første måneder, så skal jeg nok klare det! Det er jeg sikker på at jeg kan – det kan umuligt være værre end at kaste op otte gange om dagen, og være helt tappet for energi både fysisk og psykisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er så sindssygt hårdt altså, og det lyder endda til, at du har haft det værre end mig. Pyha.
   Hvor dejligt for dig at opkastningerne er næsten væk nu. For mig var det vist også lige deromkring, at det stoppede helt (man glemmer viiiirkelig hurtigt haha).

   Jeg forstår så meget hvad du mener, og jeg tror faktisk, at kunne manden være gravid, var jeg ret sikker på, at jeg gerne ville have en tre’er en dag : )

   Det er hårdt at være kvinde, til gengæld er det også ret fantastisk, når man lige er ude på den anden side. GLÆD dig til at møde din lille skat, det er så livsbekræftende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej. Jeg er selv mor til en lille pige på 8 mdr, og vi skal formentlig også kun have to børn. Dog kan jeg næsten ikke forene mig med tanken om at næste barn højst sandsynlig er sidste gang jeg kommer til at opleve at være gravid,men også sidste gang man har et spædbarn. Hvis du har lyst til at dele, kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilke tanker du har omkring det, at det muligvis er jeres sidste barn også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Nu kan jeg kun svare på egne vegne 😉 Jeg har altid været overbevist om, at jeg gerne ville have fire børn. Nu er jeg kun gravid med den første, men det med oplevelsen af at være gravid – det kommer jeg IKKE til at savne. Det ved jeg. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om du har været igennem en god graviditet, men hvis du har været igennem en graviditet som min, så er du virkelig sej (in my opinion) hvis du med glæde ville tage oplevelsen igen. Jeg føler ikke jeg har levet i knap fem måneder.. Opkast, væsketab, drop, hyperemesis. Jeg kunne forestille mig, at Emilie har det lidt på samme måde som jeg: Ville GLADELIGT tage mig af flere end to børn, hvis en anden kunne tage den dumme graviditet for mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg tror først jeg kan skrive noget om det, når følelsen opstår. Og det er sikkert først, når vi er ovre baby-stadiet med hende der ligger i maven nu : ) Lige nu er jeg bare så fokuseret på glæden ved at vi skal have en mere : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  Har du været til noget behandling siden bækkensmerter er væk? Eller måske bare tyngdepunktet der har flyttet sig? Ligemeget hvad så er det dejligt for dig 🙂 Jeg er i uge 35, og mit funktionsniveau daler for hver dag. Dét har jeg slet ikke tid til!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Nej det har jeg faktisk ikke. Men jeg har skåret med på gå-turene, og så har jeg sørget for nærmest kun at gå i mine gode Ecco sko.
   Din stakkel altså, heldigvis har du ikke længe igen nu : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferie-planer