Hej fra Grækenland

Lo-Jo’s Social – en anbefaling

Processed with VSCO with hb2 preset

I sidste uge tog jeg Kat og Mie under armen og begav mig ind til city, hvor vi havde booket bord på Lo-Jo’s Social. Jeg har været der før og det er et af mine favorit-steder, især når jeg er i humør til det afslappede, en helt-nede-på-jorden stemning og vildt lækker mad ikke mindst.

unnamed

Vi delte en masse mindre retter. Calamari, rejer, gode salater, små sliders med torsk, fritter og godt brød. Blev SÅ mætte.

Pigerne fik cocktails og min var uden alkohol of course (er i øvrigt begyndt at glæde mig til drikke en drink med alkohol igen, Mmmm).

unnamed-1
unnamed-3

Senere satte vi os udenfor under varmelamperne, pigerne drak øl (og igen blev jeg lidt misundelig, hehe) og vi snakkede og hyggede, inden preggo måtte kapitulere og cykle hjem til Frederiksberg og smide mig i sofaen hos min mand ; )

Sådan en dejlig aften. Flere af dem x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra Grækenland