Mors dag

Mandag og -25% på alle solbriller

img_2392

^^^ Reklame-links: Kjole her (-50%) solbriller (lign) her (-25%)

Har været til scanning med S her til morgen. Ingen grund til bekymring, pheeew. Børn må åbenbart gerne have hævede lymfekirtler, også i længere tid, sådan som jeg forstod lægens ord. Så det er der styr på nu. Tjek.

Nåede aldrig selv at blive scannet i weekenden i øvrigt. Altså for at se hvordan baby ligger. Ved ikke om jeg når det i denne uge og inden vi rejser, men så må det være når vi kommer hjem. Det er jo alligevel ikke noget der haster. Blot min egen nysgerrighed jeg gerne vil have stillet : )

Nu er S sendt afsted med Olde. Ud i kolonihaven. Yndlingsstedet for ham.

Og jeg har startet min mandag. Som sagt en masse ting der lige skal gøres og ordnes inden ferie, men det skal nok gå : )

Jeg har et lille tip til jer på denne mandag, som jeg tænkte I måske kunne have gavn af, nu hvor sommeren er meget nær. -25% på ALLE solbriller hos Boozt.

Jeg sværger til Ray Ban når det kommer til solbriller. Jeg synes de er SÅ gode.
Jeg er typen der ikke er ret god til at passe på mine ting, og alligevel holder mine solbriller altid. Lige nu er jeg virkelig glad for den model jeg har på, på billedet. Jeg kan simpelthen ikke finde den online nogle steder. Måske den er udgået? Men denne model ligner til en forveksling. Er vild med de brune farver og guldet. En rigtig god brille : )

Og så overvejer jeg gevaldigt at klikke denne hjem i dag. Bare for at prøve noget helt nyt, og så alligevel ikke rigtig : ) Flot er den!

img_2386

Må I få en fantastisk mandag x

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag