Lidt af hvert

Mandag, yoga og et par nye sko

Processed with VSCO with hb2 preset

Reklame-links: Har startet min mandag på bedst tænkelige måde med 75 minutters yoga. Jeeez, jeg føler jeg gør min krop en stor tjeneste med det her yoga og med generelt at holde mig nogenlunde aktiv. Har vist talt meget om det, men er sgu også lidt stolt af mig selv. Mig, der normalt bestemt ikke er særlig sej, når det kommer til at holde mig aktiv. Heh. Håber lidt på, at jeg kan fortsætte de goder vaner når baby er ude, men det finder jeg først ud af til den tid.

Det bliver SÅ spændende at se, om det bliver en nem baby som Saxo, eller hvad det er for en størrelse der gemmer sig derinde. De fleste af mine veninder, der har fået to børn, har fået børn, som virkelig er forskellige, ikke af udseende, men af sind. Det bliver skægt at finde ud af : ) Saxo er jo ret udadvendt, så det er svært for mig at forestille, at vi måske få en lille genert type. Alt går an, selvfølgelig, jeg er mest bare virkelig spændt <3

img_1321

^^^ Gode gravid-træningstights her og sol i min stue <3

Efter yoga spiste jeg en hurtig frokost i Westmarket. Jeg ved ikke hvad jeg skal mene om det sted. Maden er helt i top, men det er mere den gode stemning, som jeg ikke rigtig synes man finder der. Måske det bliver bedre, i takt med at vejret bliver bedre og man kan sidde udenfor og spise også. Hvad synes I om det?

Og her lidt billeder fra det seneste:

Processed with VSCO with a5 preset

^^^ Mine nye sko! Dem er jeg SÅ glad for. Jeg stejler når det bliver for sporty, men samtidig vil jeg gerne have noget ordentligt at gå i. Disse er super feminine med det mørkeblå velour og de blå brede silkesnørebånd. Lige en sko for mig, og tænker de bliver SÅ fine til et par (forhåbentlig) brune stænger henover sommeren.

untitkkkled-1

^^^ Dagens frokost fra restaurant Selma og maveformen her i uge 27. Det begynder at blive tungt, helt bestemt, men jeg har det altså fantastisk, det må jeg sige. Ja og vores nye maskiner. De pynter ikke på badeværelset, men jeg er komplet ligeglad. Det er fantastisk at kunne vaske når man vil vaske, og tørre når man vil tørre, uden at skulle gå ned i kælderen først. Dovent muligvis, men det ér altså lækkert.

Processed with VSCO with a5 preset
^^^ Muligvis verdens bedste måde at vågne op på.
Ja, efter er vi er flyttet, er vi blevet til de samsovende typer. Og vi trives alle tre så godt med det. Nu ved jeg bare ikke rigtig hvad vi gør, når baby kommer. Egentlig vil jeg mene, at vores seng er stor nok til fire, og ellers bliver det en bedside-crib til baby. Men, det er jo mere det her med, om babys opvågninger ved amningen kommer til at vække Saxo. For så går det ikke rigtig. I virkeligheden tror jeg på, at vi ret let kan få ham ind på eget værelse igen. Han har flere gange sovet der, når vi f.eks har haft gæster (fordi hans værelse ligger længst væk, og vi på den måde har kunne larme alt det vi ville).  Men har vi lyst? Jeg ved det ikke..

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
^^^ Altid klar på nye eventyr. Altid ham der løber i forvejen, altid ham der liiige skal se, om han kan hoppe over den der sten på vejen. Altid gang i den og jeg elsker det ved ham.
Derudover er der simpelthen blevet så fint grønt i Frederiksberg Have. Det er en fryd for øjet at bevæge sig rundt derinde. Glæder mig til at trille en masse ture med barnevognen i haven, præcis som jeg gjorde med Saxo dengang. Ja og stadig gør i virkeligheden. Nu er han bare på gå-ben, eller på cykel <3

Nyd resten af mandagen, venner. Min lille mand har været hos oldemor hele dagen, og snart kommer de retur, så jeg kan kysse en masse på ham. Jeg glæder mig <3

   

4 kommentarer

 • Stine

  Du er så fin og ligner bestemt ikke en der normalt ikke er aktiv😊
  Hvor stor er jeres seng. Vores datter er nemlig også begyndt at komme ind til os om natten, men der er slet ikke plads i vores lille seng og slet ikke når der kommer en to’er på et tidspunkt. Så tror vi skal investere i en ny.
  Og så har jeg lige et spørgsmål vedrørende det at rejse og tage på ferie når man er gravid. Har en drøm om at tage på en lille ferie mens vi stadig er os tre, men er nok gravid til den tid og så er jeg nervøs for hvordan det er at flyve og tage langt væk osv. Hvilke tanker har du gjort dig om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvor er du sød, men jeg ér rent faktisk ikke særlig aktiv normalt. Det der med motion har aldrig sagt mig så meget, desværre.

   Vores seng er vist 1.80? Kan det passe. I hvert fald er det rigelig med plads til os alle tre.

   Jeg har det egentlig også lidt ambivalent med at skulle flyve og rejse så tæt på termin, men jeg har det så godt nu, at jeg virkelig ikke tænker det bliver noget problem.

   For mig betyder det meget, at rejsen er til et sted, hvor jeg ved, at der findes gode hospitaler, og gerne nogenlunde tæt på hvor vi skal bo. Både på Mallorca og i Grækenland bor vi maks 20 minutters kørsel fra et hospital. Jeg skal kunne få ordentlig hjælp, skulle der opstå komplikationer.

   Og så har jeg sat en fly-tid på maks 4 timer.
   F.eks ville jeg aldrig være klar på at rejse til Thailand eller til steder hvor man skulle flyve længere, selvom det er der jo masser af gravide der gør. Det er jeg bare for nervøst anlagt til, hehe. Så vi bliver i Europa.

   Derudover har vi aftalt, at vi inden vi rejser, bestiller en scanning. Bare for at se at alt er som det skal være og at hun vokser som hun skal. Det giver også lidt tryghed, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olga

  Du er altså fin med hestehale, det kunne du godt have noget oftere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt af hvert