Onsdag

Matchy matchy

img_7653img_7681

Annonce for Birkenstock: Saxo’s sandaler her, t’shirt her, mine sandaler her 

Om bare tre dage er vi dem, der sidder på et fly på vej til Grækenland. Juuhuu hvor jeg glæder mig (ikke så meget til at sidde i flyet, I ved, men til destinationen og til ferie med mine to kære).

Sommerkjolerne, for mit vedkommende, er pakket og klar og sandalerne lige så.
Vi tager selvføøøølgelig vores Birkenstocks med, hele familien, det er klart. Min gravide krop kommer helt sikkert til at få gavn af varmen, men jeg tror godt at mine fødder kunne finde på at protestere lidt. Derfor vil jeg gerne gå i noget ordentligt fodtøj.
Selvom ferien mest er tiltænkt strand og pool-livet, så lur mig om vi ikke skal gå nogle gode ture i området hvor vi skal bo. Uanset hvad, har jeg garderet mig mod ømme tæer og pakket mine og drengenes Birkenstock’s med i tasken.

img_7668

Jeg havde egentlig droppet tanken om, at få sandalerne brugt inden ferien, men i lørdags skulle det vise sig, at forårsvejret artede sig, og i Olde’s kolonihavehus hvor vi befandt os, føltes det som en rigtig dejlig dansk sommerdag. Helt perfekt og vi udnyttede det til fulde og hoppede i kjoler, t’shirts, shorts og Birkenstock : )

img_7633
img_7432
img_7504

^^^ Hvor seje er mine Birkenstock’s ikke? Lidt specielle, men jeg er vild med dem! Og hvor seje er Saxo’s!!
Birkenstock’s i str 27 er FOR kære. Og så er de super for et par små børnefødder.

img_7545img_7499img_7535img_7557
img_7677

Og hermed en lille Birkenstock-collage, med nogle af de, imo, sejeste Birkenstocks. Tjek lige de lyserøde med for, og de sorte med den røde kant til de seje drenge eller piger : )

unssssssstitled-1

^^^ Her, her, her, her, her.

Dejlig dejlig dejlig torsdag til jer. Vejret lader også til at være sandal-venligt xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag