Om ammevenligt tøj

Mors dag

img_7681

Søndag aften klokken 20.00.

C er i parken, og mit barn sover sødt. Vi har sprunget luren over de sidste par dage. Både fordi S er vågnet sent, men også fordi det bare ikke lige har passet ind i planerne. Ja og så fordi han er nået en alder, hvor det at skippe luren ikke er lig med kæmpe krise længere. Men når han gør, er han helt færdig allerede klokken 19. I børnehaven sover han altid lur, hvilket betyder, at han først bliver træt klokken 21 om aftenen.
Jeg sætter pris på begge ting og kan faktisk rigtig godt lide vores lidt sene aftener sammen, fordi vi ikke skal stresse og kan nå at spise, hygge og lege.

Men lige i dag er det tiltrængt med en stille og rolig aften helt for mig selv. Jeg har smækket benene op og netop åbnet den pakke flødeboller, jeg fik af mine to drenge tidligere i dag <3
Mors Dag jo. Konceptet med blomster, gaver og alt det ståhej kan man mene om hvad man vil. Men det handler vel i bund og grund om, at hylde moderskabet. Og det er ingen dårlig ting synes jeg.
For mig er det at være mor verdens største gave. Det er det ultimativt bedste der er sket for mig, jeg sætter pris på det hver evig eneste dag og kan tude over, hvor meget ekstra kærlighed det har tilføjet til mit liv. Ikke kun den der ubetingede kærlighed jeg mærker hver dag fra mit barn, men egentlig også fra min mand, mine forældre og familie. Det har bragt alle tættere på en eller anden måde.

Nu i øvrigt snart mor til to (!) Der er under 3 måneder til termin nu. Hun er her lige om lidt og jeg glæder mig ubeskriveligt <3

img_7633

Reklame-links: Kjole (lign) her, Saxo’s t’shirt her.

Jeg går en halv-travl uge i møde, så hvis jeg måske er lidt fraværende herinde, ved I hvorfor. Der er bare så mange ting, der lige skal nåes, inden vi drager sydpå søndag. Nøj hvor jeg glæder mig altså. Til sol, sand, varme og strand. Men mest til bare at være sammen 24/7  os tre.

Jeg vil skynde mig at komme tilbage til mine flødeboller. Jeg håber jeres weekend har været lang og rar x

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ammevenligt tøj