Mandag og -25% på alle solbriller

Mother-to-be behandling hos Arndal Spa

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a5 preset

God aften i stuerne de damer. Ej men altså! Jeg skal lige love for, at jeg havde den mest vidunderlige oplevelse i dag.

2 timer i heaven hos Arndal Spa. Jeg var inde og få deres Mother-to-be behandling, og det var SÅ fantastisk.

I virkeligheden havde jeg ikke rigtig lyst i morges, inden jeg tog afsted. Skørt, I know, men har som sagt lige lovlig travlt i denne uge, så jeg følte nok, at jeg burde have brugt tiden på alt muligt andet end selvforkælelse. Men nu var det i kalenderen, så afsted kom jeg. Og gudskelov for det, for det gjorde mig til et bedre menneske – eller i hvert fald et menneske med fornyet overskud, hvilket jeg havde brug for.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg fik en times helkropmassage, hvor jeg lå på en smart pude, beregnet til gravide, efterfulgt af en times ansigtsbehandling kombineret med nakke, hoved og ansigtmassage.

Hånden på hjertet, jeg har før været til behandlinger andre steder, hvor jeg lidt glædede mig til at komme videre i teksten. Men her ville jeg bare ønske, at hun havde fortsat. Tror snildt jeg kunne have ligget dér på briksen i mindst en time mere. Det var helt fantastisk og jeg er lykkelig for at jeg tog afsted.

Efter behandling hyggede jeg mig lidt i deres spa-område, fik urtete, lidt frugt og så hilste jeg lige på Lotte, som har Arndal Spa, og som selv er blevet mor igen for 6 uger siden. Hun sad og ammede sin lille søn, og det mindede mig om, hvor crazy det er, at det er mig der sidder sådan om 2,5 måned ish. Jeg glæder mig så overdrevet <3

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har aftalt med mig selv, at jeg skal nå samme behandling mindst én gang mere inden jeg bliver mor igen, og jeg vil anbefale alle gravide at smutte forbi Arndal, hvis I trænger til lidt forkælelse. Hvilken preggo gør ikke?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag og -25% på alle solbriller