Torsdag

Om ammevenligt tøj

untitssled-1

Reklame-links:
1. Jakke i det fineste print her
2.Skjorte-kjole her
3. Kjole (fra et af mine favorit-mærker) her 
4. Wrap-dress her (kan bruges både under graviditet og amning)
5. Silke-sag her
6. Skjorte her 

Når baby eeeendelig er ude, SÅ skal man gå i alt sit normale tøj, det man i hvert fald ikke har kunne gå i de sidste 4-5 måneder op til fødslen.

For mit vedkommende er det mine elskede højtaljede nederdele, og mine rullekraver jeg ser frem til.

Men nååå nej. Når man har født – og et godt stykke tid frem, er (de fleste) jo sådan nogle der ammer. Og her går det altså ikke med bluser eller kjoler, hvor ens bryster ikke er let-tilgængelige. Så det skal der tages højde for, og på en eller anden måde, spørg mig ikke hvorfor, kom det virkelig bag på mig, da jeg havde født Saxo. Så skørt egentlig, men ikke desto mindre sandt.

Denne gang vil jeg gerne være lidt bedre forberedt, så jeg har allerede investeret i nogle ammevenlige items.
Jeg er slet ikke fortaler for, at man som nybagt mor nødvendigvis hehøver gå særligt op i, hvordan man ser ud eller hvad man har på. MEN for søren da, vi er jo bare mennesker, og (de fleste) vil gerne se nogenlunde ud – selvom vi alle godt ved, at det ikke er der fokus bør være lige efter en fødsel. Men så i det mindste bare efter et par uger eller måske måneder efter.
For mit vedkommende, så ved jeg, at jeg højest sandsynligt nok føler mig lidt tyk efter graviditeten, og så hjælper det altså, at tage en ny kjole på. Det gør det bare. Og det er ok. Whatever works.

Jeg har fundet mine bedste bud på nogle fine sager man kan hoppe i efter fødslen. Ammevenlige og med plads til en mave, der ikke nødvendigvis trækker sig sammen og ligner sig selv en uge efter fødslen. Det gjorde min i hvert fald ikke ; ) Især nr 3 er lige mig. Fint print og kan bruges til alt. Den kan jeg lide.

Nyd fridagen, venner x

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdag