Mother-to-be behandling hos Arndal Spa

Onsdag

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^Reklame-links: T’shirt-kjole her (perfekt til stor mave da den ikke bliver for kort), leggins her, sko her.

I går stod den på lækker lækker frokost og verdens bedste bananasplit (!) til dessert på Cantina (med hende her). Super lækkert sted i øvrigt, det kan jeg anbefale!

Jeg var så mæt resten af dagen, at jeg intet kunne indtage før i morges. Det er virkelig blevet slemt de sidste to uger. Jeg kan faktisk næsten ikke være i mig selv, når jeg har spist bare det mindste, fordi jeg bliver så overmæt. Som om der virkelig ikke er plads i maven, helt klaustrofobisk. Jeg håber sådan at det ikke varer ved hele resten af graviditeten. Det er bestemt ikke rart.
Måske baby ligger i UK igen. Jeg har mine fornemmelser. Det er i hvert fald nogenlunde samme følelse som dengang med Saxo. At der er pres mod ribbenene øverst oppe, som om det er et hårdt hovede, og ikke en blød numse, heh. Vi får se : )

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

^^^ Smukke E

I dag har jeg trænet fra morgenstunden, sammen med verdens sejeste Sif. Hun er så god for mig, og jeg er så glad for, at jeg tog mig sammen og bookede et personligt forløb hos hende, for jeg ved bare at jeg ikke ville komme afsted hvis jeg skulle stå alene i et træningscenter.

Jeg er typen der skal hjælpes lidt på vej, åbenbart. Træningen er super blid og helt gravidvenlig, men dog får jeg stadig pulsen op og får trænet de helt rigtige steder.
Jeg er vild med det, simpelthen. Så dejligt at holde sig bare lidt i gang..

Nu står den på arbejde foran computeren, inden jeg skal hente skatten i børnehaven. Han gider virkelig ikke afsted for tiden. Den lille mand er er blevet mere bevidst og har vist fået smag for fridage sammen med Olde, farmor eller mig. Har fundet ud af at der er forskel på børnehave og fridage og ved hvad han foretrækker, selvom han hygger sig gevaldigt i børnehaven også. Hehe. Jeg forstår ham godt, så det
skal blive så godt med ferie om bare 4 dage. Yes! : )

Håber jeres onsdag er rar x

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^ Selfie-Emilie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mother-to-be behandling hos Arndal Spa