Matchy matchy

Summertime

untitllled-1

Reklame-links: Blomstret kjole her Esperdrilles her Taske her Trenchcoat her Badedragt her Hat her

God morgen i stuerne. Nå men SÅ skal jeg da lige love for, at det blev sommer i DK, hva? Freaking eeeeendelig!

Skal I ud at rejse? Hvis ja, så har jeg her fundet lidt gode sager, som jeg i hvert fald ikke ville have noget imod at iføre mig. Sådan en rød badedragt, med den seje hat til. Kan I se det for jer? Det er da for lækkert : ) Eneste problem er, at der ikke er plads til maven i den. Ikke min. Oh well. Tænker nu egentlig også at køre bikini-stilen på vores ferie. Fik jeg nævnt at vi rejser på søndag? ; ) Åhh hvor skal det blive godt..

Derfor vil jeg også straks gå i gang med dagens to do, så lørdagen kan bruges på at pakke : )

Psssst: Kun i dag, har Boozt op til 50% på tusindvis af varer, bl.a dem på min lille collage : )

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Matchy matchy