Endnu en god sommerkjole

The Slow Lane

Processed with VSCO with hb2 preset

Halløj igen! Vi nyder det stadig her på Mythos Beach Resort i Græææækenland.

Har i virkeligheden ikke det helt store at berette. Dagene ligner hinanden. Vi står op og spiser morgenmad. Jeg får vandmelon, hvid og rød grapefrugt + pandekager med nutella. Haha. Det er min ting. Det hele handler om balance, I guess. Nutella til morgenmad ja, men til gengæld er min frokost sund. Vælger aldrig hverken pizza eller friterede ting. Pommes frites siger mig virkelig intet. Spiser primært gode salater. Jo og så bagt feta. Har I smagt det? Det er aaalt for godt. Det vil jeg lave når vi kommer hjem til DK også. Mums.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter morgenmaden deler vi os op. C løber en tur, mens S og jeg går på legeplads eller i poolen. Og når C har løbet, går jeg i poolen og svømmer baner, mens C og S går i børnepoolen. Så mødes vi derefter og hygger sammen resten af dagen. Spiser lidt god frokost, tager på stranden eller i poolen igen.

Om aftenen spiser vi aftensmad i en af restauranterne. I går i Atkis, der serverede os en masse små forskellige ALT for lækre retter. Det græske køkken er lige mig.

I går og i forgårs fik S sovet sin middagslur, efter vi havde sprunget den over i fire dage. Det var så godt for ham, for alle. Og derfor var der også tid og overskud til en gåtur ved vandet da vi havde spist.

Der var det smukkeste lys, der på ingen måde kommer til sin ret på mine billeder her. Men super fint var det.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Det er sgu livet det her, venner. Lige her in the slow lane. Jeg er fan.

Jeg håber I nyder jeres forlængede weekend derhjemme? Jeg kan jo se, at vejret er super hos jer også. Så dejligt. Så skal det bare fortsætte, ikke? Håber sådan på en dejlig varm sommer i år. Synes vi fortjener det allesammen.

Hav nu den bedste lørdag! : )

Processed with VSCO with hb2 preset

2 kommentarer

 • Liv

  God ferie! Jeg ved ikke om I allerede var været der, men I må næsten ikke snyde jer selv for en tur ind til Rhodos by og dens gamle bydel. Det er simpelthen det smukkeste og hyggeligste sted. Noget at det bedste ved hele øen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Nej fotos kan ikke konkurrere med virkeligheden.
  Nyd den sidste dag på Rhodos……
  i kommer hjem til skønt vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en god sommerkjole