Listen med de uundværlige ting til nyfødt baby (Ifølge mig)

Torsdag

img_1509

^^^ Reklame-links: Trenchcoat: her, sko: her
Søndag i næste uge rejser vi mod varmere himmelstrøg. Og der er lige en masse løse ender, jeg skal have styr på inden. Kedelige ting som forsikringer, en del arbejde samt diverse indkøb til ferien osv. Lidt stressende faktisk, men jeg skal jo nok nå det hele. Det gør man jo : )

Samtidig har jeg gen-opdaget nogle, ret store, hævede lymfekirtler på S. I begge sider ved lysken. Han har haft dem længe, og nu mente jeg, at de skulle ultralydsscannes. Lægen gav mig ret. Så i dag har jeg brugt det meste af dagen på, at finde en klinik, der kunne tage ham ind hurtigst muligt. Jeg er ikke god til at gå og vente på sådan noget. Bliver let sygdoms-bekymret og vil gerne have vished med det samme. Heldigvis fik jeg med lidt held skaffet os en tid nu på mandag. Så kan vi forhåbentlig få svar på, om det er noget, inden vi rejser.
Det ville give mig ro.

Vi har været meget, meget forskånede hvad angår sygdom hos Saxo. Han har aldrig fået penicillin, aldrig været på hospitalet, intet haft med ørerne, som så mange andre børn. Ja, han har faktisk aldrig haft noget ud over de uundgåelige forkølelser en gang i mellem og jeg har, hånden på hjertet, aldrig været bekymret for ham. Det er jeg så nu, for første gang i hele hans levetid.
Men jeg må lige hanke op i mig selv og tage mig sammen. Jeg ved det godt. Det er bare første gang, og så slår det måske lidt hårdere? Men åh, de er jo bare hele ens liv, de små. Der må aldrig ske ham noget. Pyyh.

img_1510
Anyway ellers alt godt her, og jeg glæder mig til denne lille forlængede weekend, der i øvrigt kom ret meget bag på mig. Dagene flyder sammen når man arbejder for sig selv, og der ikke rigtig nogen er, til at minde en om netop helligdagene.
I aften står den på hveder hos naboen, i morgen får vi venner til middag og så skal vi ellers bare hygge os sammen.

Og måske vi også bestiller en tid, til en lille scanning af baby? Det hele går så fint, hun sparker virkelig meget og jeg er begyndt at kende hendes rytme. Masser af liv om morgenen, lidt mere stille i løbet af dagen, men mærker dog stadig liv gennem hele dagen. Og så om aftenen – der giver hun den virkelig gas. Danser og hopper derinde og maven bevæger sig i rullende bevægelser og store spark. Nogle gange, hvis sparkene er i blæren, gør det rent faktisk ret ondt. Men jeg klager ikke. Det er stadig en af de vildeste fornemmelser, sådan at mærke liv indefra. Så surrealistisk, men så livsbekræftende.
Så her er jeg altså ikke spor bekymret. Årsagen til en eventuel scanning skulle kun være for at finde ud af, hvordan hun ligger. Saxo lå omvendt, altså med hovedet opad, på dette tidspunkt i graviditeten. Og der blev han.
Og jeg er bare SÅ nysgerrig på, om hende her ligger på samme måde, da det selvfølgelig i sidste ende har indflydelse på, hvordan min fødsel skal forløbe til den tid. Og ja, babyer kan vende sig stort set helt frem til fødslen, så intet er sikkert, men jeg tænker dog, at hvis hun ligger omvendt nu, er der nok stor chance for, at hun bliver liggende, ligesom sin storebror gjorde ; )

Jeg har selvfølgelig en jordemoder-tid i juni en gang, hvor jordemoder helt sikkert også vil mærke efter hvordan baby ligger, men jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke 100% stoler på at de kan bedømme det på den måde. Det er der sikkert mange kompetente jordemødre der sagtens kan, men jeg havde en oplevelse i sidste graviditet, hvor en jordemoder netop var 100% sikker på, at NU havde han vendt sig, og jeg troede ikke på det, så blev efterfølgende scannet. Og nej, han havde ikke vendt sig. Hehe.

Jeg har det stadig sådan, at jeg håber hun ligger med hovedet ned. For jeg vil faktisk rigtig gerne føde selv denne gang. Men skulle det ikke gå sådan, er det også mere end ok for mig. Jeg er mest af alt bare virkelig nysgerrig : )

Alt godt til jer. NYD bededagsferien x

img_1513

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Listen med de uundværlige ting til nyfødt baby (Ifølge mig)