Glad i låget

Udendørs-leg: Endelig!

img_7214
img_7193

Annonce for Paw Patrol. Endelig endelig endelig kom foråret til os, hva. Er I lige så begejstrede som jeg? Det må I næsten være. Jeg er lykkelig helt ind til benet over vejret, og klapper i mine små hænder over tiden, vi nu går i møde. Hello 17 grader og fuld sol på lørdag f.eks! Det er så lækkert.

Det er jo vores første forår og sommer her i vores nye lejlighed. Altanen kommer desværre ikke op før forår 2018, men til gengæld er vi nu indehavere af en ganske skøn gård. Den er hverken stor, har græs eller legeplads, men den kan nu alligevel noget rigtig fint, vores gård. Det her var her vi holdte vores bryllupsreception – mange gode minder herfra. Den har smukke planter og blomster, og så har den to terrasser, hvor jeg har tænkt mig, at spise min aftensmad, gerne fra grillen som også står fast hernede, hele sommeren. Mmm : ) Og i forhold til det vi kom fra i Tullinsgade, er den altså ret luksus.

untitled-1

Så allerede de sidste par dage har vi benyttet gården rigtig meget. Faktisk er vi ikke gået op i lejligheden før ved spisetid, og Saxo har i høj grad nydt at være mere ude. Han er virkelig et ude-barn, der elsker at lege udendørs. Måske gør alle børn det? Jeg ved det faktisk ikke. Han gør i hvert fald og der kommer en helt anden ro og kreativitet over ham. Han hygger sig virkelig og er, hvis jeg selv skal sige det, virkelig dygtig til at lege : )

Og her til eftermiddag slæbte vi en masse af hans legetøj med ned i gården. Selvfølgelig nogle af alle hans biler, som han jo er yderst glad for. Han sover med minimum 5 biler i sengen og det er det første han vil lege med om morgenen når han vågner. Bil-besat vil jeg nærmest kaldet ham, haha.

Vi havde også taget hans nye Paw Patrol air-patroller med ned.

img_7146img_7201

Og jeg går ud fra at I alle kender Paw Patrol? Serien som bl.a kan ses på Ramasjang og handler om de søde små redningshvalpe, der arbejder hårdt for at at beskytte deres “Adventure Bay”.
In real life kan man få hundende med deres egen lille bil til. Og vi har sådan ca. samtlige karakterer herhjemme. Chase, Rubble, Marshall, Sky og hvad de nu allesammen hedder. Saxo har mere styr på det end jeg ; )
Dém bliver der selvsagt leget rigtig rigtig meget med : )

Det var en virkelig hyggelig eftermiddag i gården og åh hvor er jeg dog bare lykkelig over, at kalenderen nu siger maj. Det er så tiltrængt med noget rigtig forår x

img_7186 img_7158

   

6 kommentarer

 • Maija Eklund

  Kan du anbefale Airpatrolleren? 😊 Ift hvad den koster? 🙈 Ved godt den er spons, men leger Saxo meget med den?

  Herhjemme fik min Aksel hovedkvarteret, tårnet, i ‘farvel-sut’ gave. Overvejer flyvet til når han engang (snart) skal smide bleen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja helt bestemt. Saxo er så glad for den. Men biler vil nok altid have hans hjerte og opmærksomhed mest : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor har i købt bilerne + hundende henne i den størrelse? synes ikke jeg har kunne finde dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den helt lille, har mine forældre købt med hjem fra Paris. Chase og Marshall har vi fået, og Rubble har jeg købt i Fætter BR : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Ja dejligt med forår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Ja dejligt med forår.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glad i låget