Glad i låget

Vores sommerferie-planer

img_2816

^^^ Kjole: Munthe, solbriller: Ray Ban

God morgen. Det er lørdag og solen skinner! YES. I dag er der markedsdag på Værnedamsvej, og jeg sælger lidt ud – eller det var planen, men efter jeg solgte ud på min Instagram for en måneds tid siden, er det faktisk begrænset hvad jeg overhovedet har tilbage. Lidt kan jeg dog nok finde frem fra gemmerne. Kom forbi og sig hej hvis I har lyst. Jeg tror det bliver rigtig hyggeligt : )

Jeg er virkelig begyndt at glæde mig til at gå på sommerferie. Jeg glæder mig til at bruge tid sammen med de to, der betyder allermest. Til at slappe af og gøre klar til babys ankomst, og til et par udenlandsrejser. Heldigvis er der, for vores vedkommende, ikke særlig lang tid til at den netop står på ferie.
Vi har altid rejst mest i august, men eftersom min termin ligger i august, har vi selvfølgelig valgt at være lidt tidligere på den i år.

img_2623

^^^ Kjole ellos.

Her er lidt om vores planer denne sommer:

Grækenland: Vi kickstarter faktisk allerede ferien her i slutningen af maj, hvor vi har booket en uge i Grækenland. Vi går helt charter i den – noget vi vel nok har haft vores fordomme om, primært før vi blev forældre, heh.
Men nu hvor vi har en snart 3,5 årig, har vores idé om den perfekte ferie ændret sig en smule. Var vi bare os to, havde I sikkert fundet os i Toscana’s bjerge med et godt glas vin i hånden, men nu er det alfa omega, at der også er noget for ham at lave.

Vi skal selvfølgelig også have det godt, det er klart. Men det er virkelig noget om det her med, at hvis ens barn hygger sig, gør man det samme. Forældre derude, det må I give mig ret i?

Så vi har altså booket en ferie på Rhodos i Grækenland. Ingen af os har været på Rhodos før, men vi har valgt et resort, der ser top-dejligt ud. Der er alt hvad der skal være. Det ligger i første parket til en dejlig strand, hvor vi nok kommer til at befinde os rigtig meget. Der er flere pools og børnepools samt masser af aktiviteter for børnene. Børneklub og hele molevitten. Saxo får en ren fest.
Derudover ligger resortet maks 30 minutters kørsel fra lufthavnen (det er sådan noget jeg kan godt kan lide, orker ikke køre i flere timer efter man allerede har fløjet), og det ligger i gåafstand til en lille by med restauranter, og kun fire km fra en lidt større by – ergo man kan også komme ud og se lidt.

Jeg glæder mig helt vildt!

untitllled-1

Mallorca: I midten af juni går turen til Mallorca i 10 dage. Elskede Mallorca. Her skal vi afsted sammen med et godt vennepar og deres dreng, der er jævnaldrende med Saxo.
Vi har gennem Airbnb lejet et stort hus, denne gang midt inde på øen, hvilket jeg er spændt på, da vi altid plejer at bo ud til kysten. Heldigvis er Mallorca jo så lille en ø, at man nemt og hurtigt kan komme rundt, og vi har lejet biler alle dagene.

Mallorca er virkelig en af mine absolut favorit ferie-destinationer. Den rummer så meget godt den ø, så det kan kun blive godt.

img_2665

Sommerhus: Når vi kommer hjem fra Mallorca er der under 7 uger til min termin. Nogle af de uger skal helt sikkert bruges i vores sommerhus, bare os tre, med venner og med min familie. Det bliver SÅ skønt.
Og så skal jeg også have lidt tid herhjemme, hvor den bare står på klargøring til babys ankomst. Ved egentlig ikke præcis hvad der skal gøres klar, men mon ikke der er en vugge der skal hænges op, noget babytøj der skal vaskes osv osv : )

Jeg har høje forventninger til denne sommer, men mest af alt ser jeg bare frem til at være sammen 24/7 (næsten) med mine to drenge og forhåbentlig få tanket op på D-vitamin. Det burde der være rig mulighed for.

Har I nogle gode planer?

img_2571 img_2570

11 kommentarer

 • Julie

  Håber I har en dejlig ferie. 🙂
  Vil du måske linke til huset på Mallorca?
  Vi leder nemlig efter et hus med pool til vores ferie, og på instagram ser jeres hus skønt ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi overvejer også Mallorca. Hvor på øen kan du anbefale at bo med to små børn på et halvt år og 2,5 år? Du har måske allerede skrevet om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Årh Rhodos ❤️ Selvom jeg efterhånden har været en del steder i Europa og verden, så er der intet sted som Rhodos! Det er altid det sted, som jeg vender tilbage til og drømmer om! De lokale er SÅ venlige og de fleste taler et rimeligt engelsk 😃 Øen er jo ikke vildt stor, så hvis man har lyst, kan det virkelig anbefales at leje bil og køre lidt rundt – bare sådan lidt på må og få! I byen Faliraki, som ligger lidt nordpå i forhold til jer ligger der et fantastisk vandland! En af de store seværdigheder er også sommerfugledalen, men altså der er én type sommerfugl, så så vildt er det altså heller ikke, så den vil jeg mene at i sagtens kan droppe, hvis det er! Af andre seværdigheder kan nævnes den gamle by i Rhodos By (bedste sted), Lindos (by, der vidst ligger syd for jer) og så til sidst er der Seven Springs, som er et naturområde med kilde, hvor man kan gå gennem bjerget i en tunnel, hvor man går i vand – lidt spjøs oplevelse! Jeg ved godt, at du ikke ligefrem bad om rejseråd, men det er svært at lade være når det er Rhodos ❤️ Håber i får en fantastisk tur og generelt nogle skønne ferier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   1000 1000 tak for tips, ihhh nu glæder jeg mig da bare endnu mere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Der ligger et kæmpe vandland på Rhodes. Et must, hvis man er en vandhund:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for tip, det ville helt klart være et hit for mine to drenge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Både Rhodos og Mallorca er nogle dejlige øer, så det kan jeg godt forstå, du glæder dig til 😊

  Jeg har termin om otte uger, så vi når ikke at holde sommerferie, før hun kommer ud til os. Min mand kan dog kombinere ferie og barsel, så han er hjemme mere end 14. Det tror jeg bliver guld værd, når man venter sit første barn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Fantastisk. Det er så rart med lidt ekstra tid sammen i den første tid ja. Min mand var hjemme i fire uger, dengang vi fik Saxo. Det var ret perfekt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Der er dejligt på Rhodos.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glad i låget