Tirsdag og skoldkopper.. Great

2. jordemoderbesøg

img_3988

Der sker ikke det store her på matriklen i øjeblikket. Vi pusler sådan set bare om vores skoldkoppe-dreng. I dag bekræftede lægen at det ér skoldkopper. Og sagde også, at der burde være kommet sår på dem alle, inden afrejse mod Mallorca i næste uge. Det skal nok gå fint det hele og S er så sej. Lidt generet om aftenen, men ellers er han helt fin, trods virkelig mange røde pletter. Av altså,

I dag har jeg også været til mit 2. jordemoderbesøg. Det gik smertefrit.
Jeg har det fortsat virkelig godt, ser man bort fra den der crazy mæthedsfornemmelse efter stort set hvert et måltid, hvor jeg føler jeg er ved at springe + lidt øm ryg om aftenen og så selvfølgelig at jeg synes det er begyndt at blive ret tungt.
Så rart at kunne sige det her i uge 31 – at man bare har det rigtig godt. Synes egentlig også jeg fortjente en god sidste halvdel af graviditeten, nu hvor den første var så skod. Haha.

Jordemoder skød hende til at veje 1400 gram. Det er vist lidt under gennemsnit kan jeg google mig frem til, men hun sagde det var så fint så fint. Personligt giver jeg ikke så meget for de der vægtskøn. Kan huske at Saxo blev skønnet langt under gennemsnittet på et tidspunkt i graviditeten. Men det kom han fra, eftersom han vejede 3180 gram ved fødslen 15 dage før termin. Det er perfekt.

Og så var jeg jo ret spændt på, om jordemoderen kunne mærke babys placering. Og det kunne hun, uden nogen som helst tvivl. Hovedet ligger helt oppe i højre side, lige præcis der, hvor jeg selv var stensikker på at hun lå. Sådan et hovede er ikke til at tage fejl af. Så dvs. en lille UK-baby igen her i uge 31
: )
Hun kan sagtens nå at vende sig, men den der mavefornemmelse siger mig virkelig, at det gør hun ikke : ) I uge 36 kommer jeg til en scanning og så tager vi den derfra.
Uanset hvad bliver det så spændende. Vi er begyndt virkelig at glæde os til at møde hende <3

Ellers ikke det store her.
Min seje (og til tider virkelig irriterende) lillebror bliver færdig på filmskolen efter fire år i morgen, så han skal fejres.
Og så skal vi bruge resten af weekenden på at få set lidt forskelligt familie og venner, inden  afrejse. 10 dage på Mallorca. Jeg er virkelig spændt på det faktisk. Det skal jo nok gå godt, men I ved, gravid og tung og træt, flyveturen og et varmt klima. Lige nu er der 3o grader på Mallorca. Pheeew. Ej det skal blive så godt. Jeg glæder mig.

Jeg håber I nyder livet og juni, der vejrmæssigt da godt nok er en blandet fornøjelse lige nu.

xx

 

   

5 kommentarer

 • Anne

  Åha hvor er den efterhånden sevet ind, at din første halvdel af graviditeten var hård 🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hahaha. Åha nu får jeg helt lyst til at snakke endnu mere om det.
   Ps det er fredag for søren, gå da ud og drik en øl med dine veninder i stedet for at bruge tid på at sende mig sådan en kommentar. Så fjollet 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Årh undskyld, kan godt selv læse min kommentar, at den i et andet toneleje lyder flabet. Det beklager jeg 🙈 Og du må meget undskylde – det var slet ikke meningen. Forsøgte mig med smileys, men det virkede vist ikke efter hensigten 👎 God weekend til jer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var afsted på ferie i Florida sidste sommer i uge 33-36, det var skønt ikke mindst pga poolen 🙂 god bedring med S og rigtig god ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Spændende, om hun vender sig! Min søn fik en (sur) læges hjælp til at vende sig et par uger før termin (for 13 år siden) Og i den forbindelse bliver man jo også scannet. Og her sagde den sure læge, at han var “noget under gennemsnittet”. Bare nærmest sådan en negativ konstatering. Og så får man jo ikke spurgt, lige dér – typisk. Nå, men det var jeg ved at få dårlige nerver over – men da han blev født var han 4400 g og 56 cm. Meget kunne vi kalde ham, men under gennemsnittet var sgu ikke én af dem! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag og skoldkopper.. Great