2. jordemoderbesøg

Kuk kuk

img_4092

^^^ Kjole her, S’s t’shirt her (reklame-links).

Godaften de damer.

Klokken er 21.44 og jeg har netop smidt mig på sofaen. C og Saxo er ved at putte inde i dobbeltsengen – jep, vi er allerede helt i ferie-mode, så vi sover længe, S sover lur sent og bliver dermed også senere puttet om aftenen.

Vi har haft en ret vidunderlig weekend. Fredag skålede vi med min bror, der blev færdig på Filmskolen efter fire år. Lørdag stod den på brunch med gode venner, og hygge i vores gade, og senere i vores gård. Og i dag har vi været på familie-visit. Oldefar blev 91 år (!) Sikke en alder.

Men til trods for en dejlig weekend, synes jeg egentlig også, at den har været en lille bitte smule hård.
Jeg ved ikke, om det er fordi det er noget tid siden, jeg sidst har været oppe at svømme eller om det bare er fordi jeg bliver tungere. I hvert fald beklager ryggen sig altså nu. Det går ok i løbet af dagen, men så om aftenen. Av for pokker (og hurra for naboens badekar, varmt vand hjælper altid).
Jeg prøver fortsat at være så aktiv som mulig, og fik også både trænet med Sif samt dyrket yoga i sidste uge. Ligesom at Sif og jeg også skal træne i morgen. Men ja, jeg har ikke svømmet i noget tid, og jeg har en idé om, at det måske kan være derfor ømheden, primært omkring ribbenene i hver side bagpå, opstår.
Håber sådan at vores pool på Mallorca er stor nok til at jeg kan svømme baner i den. Det er en smule svært at bedømme ud fra billederne. Men vi får se på onsdag.

Og ellers er jeg egentlig, lidt pludseligt, nået dertil nu, hvor det bare gerne må gå lidt tjept, haha. Tager mig selv i at tælle uger konstant. 8 uger +/-!! Yes.
Men det skal jeg også stoppe med. For tiden nu, sommeren som er så skøn, skal også nydes. Og inden vi kan tage imod baby, har vi også rigtig mange dejlige ting på programmet. Såsom netop Mallorca, og et par uger i sommerhus, hvor det selvfølgelig bliver faaaantastisk vejr. Og så tager vi også en lille tur til Lolland og Falster, bare os tre. Og så er der min mors fødselsdag og min farmors. Åh sommer, hvor er det herligt.

Håber jeres weekend har været rigtig rar x

Ps. Skoldkopperne er i øvrigt blevet så fine. Skorpe på dem alle nu og kløen er væk. Så dejligt! : )

   

3 kommentarer

  • Sofie

    Hej Emilie! Jeg prøvede i går aftes at skrive en kommentar om gode spisesteder på Lolland og Falster; bl.a. Restaurant Ö i Nysted, Vinkælderen i Nykøbing, Hotel Saksjøbing og Najaden i Gedser. Den er ikke gået igennem, så her får du den igen 🙂 Kommer derfra, så hvis I har brug for flere tips har jeg et par hundrede.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Nu ved jeg ikke hvor mange norske læsere du hat – men kuk på norsk er et rimelig grimt ord for penis😬 Kan huske min gamle danske chef i Norge skrev et brev der startet med Kuk Kuk Fallera – det har vi grinet en del over😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. jordemoderbesøg