Tirsdag fra telefonen

De populære indlæg

mm6a5635_29182060524_o

Nå venner, klokken er 13.30 og om en time henter taxaen os og fragter os til lufthavnen, hvor turen som sagt går til Palma. Jeg kan ikke rigtig overskue turen derned lige nu. Det vil jeg gerne indrømme. Lufthavns gejl, flyveturen, finde vores kufferter og dernæst vores biler. Og så en halv times kørsel til vores hus.
Forestiller mig at vi først er fremme omkring klokken 22, hvis det kan gøre det. Og med en dreng, der ikke gad sove lur i dag, bliver det altså bare en lang dag. Men jeg tager ja-hatten på og så glæder jeg mig egentlig bare helt vildt til de næste 10 dage i varmen.

Næste opdatering bliver altså fra sydens sol ; )

Og nu her får I mine mest læste indlæg fra det sidste års tid: Enjoy : )

En sommer-baby (da jeg afslørede at jeg for anden gang var gravid : )

Vores bryllup 

Og bryllupsfilmen

Vuggestue. Hvis behov?

Om det tabubelagte (hvilket er noget virkelig fjollet noget) kejsersnit.

Skal vi have en to’er? Det skulle vi selvfølgelig ; )

Tanker om navne

Vi har købt en ny lejlighed

Den første graviditetsdagbog. Da jeg troede graviditeten var biokemisk.

Da jeg afslørede kønnet på baby.

Vores nye begyndelse

Og 25 random spørgsmål.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag fra telefonen