Fødsel: En samtale, en scanning og en dato (!)

Efterfødsels-kjole-shopping

Processed with VSCO with hb2 preset

Der er sket “et eller andet” siden vi kom hjem fra ferie. Jeg kan virkelig ikke være i mit tøj længere. Haha. F.eks har jeg passet min gode blomstrede Ganni kjole perfekt helt frem til nu. Men ikke længere. Den strammer. Alt strammer.

Godt jeg ikke har de store planer for juli måned. Ingen særlig festlige lejligheder, ingenting hvor jeg er nødt til at dresse op. Egentlig bare afslapning herhjemme og i sommerhuset.

Alligevel drømmer jeg lidt om nye pæne sager. Jeg gider ikke decideret graviditetstøj, og slet ikke med så kort tid til termin. Så det skal selvfølgelig være sager jeg også kan bruge efter graviditeten.  Ammevenligt er et must.

I går shoppede jeg derfor på Boozt. Jeg har ikke modtaget det endnu, men jeg håber det hele passer. Hvis ikke nu, så i det mindste bare efter fødslen da. Jeg er også lidt i tvivl om, hvor meget jeg kan knappe den hvide kjole og den blå fra Ganni ned (således at de er til at amme i) men det må vi se.
Og ellers må det da bare retur.

Og nej, der er ingen særlig rød tråd i kjolerne, men de er alle pæne og anvendelige, præcis som jeg bedst kan lide mit tøj : D

Her er hvad jeg bestilte: (Reklame-links)

untitlwwwed-1

Hvid kjole her, blomstret kjole her, blå kjole her, rød kjole her, mørkeblå kjole her, blomstret kjole her.

Ved jo også godt, at jeg ikke får tid til at shoppe i et godt stykke tid, efter fødslen, så jeg synes det er fint lige at være på forkant og vide at man har noget nogenlunde pænt at hoppe i ; )

3 kommentarer

 • Kathrine

  Så fine. Der mangler et link til den blomstrede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er den fine kjole som du har på på billedet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den er fra Custommade og hedder “Katy Dress” : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødsel: En samtale, en scanning og en dato (!)