Lørdagsstatus

En aftentur og noget om at blive rørt

dscf8970

Lidt billeder fra en dejlig aften-gåtur her i kvarteret i går. Saxo, min bror og jeg. Vi startede med at blande lidt slik fra den bedste bland-selv-biks. Det var Saxo’s anden gang nogensinde. Og han synes det er SÅ stort helt selv få lov at blande sin egen lille pose. Lyste op da jeg spurgte om han ville med. Jeg er ellers virkelig ikke tilhænger af slik på den måde. Mest bare fordi jeg ikke synes det smager specielt godt (der er så meget andet usundt jeg hellere ville have) og tanken om alle de e-numre, gelatine, farvestoffer osv. Men nu var far ikke hjemme, såååå et eller andet ekstra hyggeligt skulle der ske : )

dscf8949 dscf8964

Billederne her er vel i grunden ret uperfekte, og vi ser begge lidt fjogede ud på mange af dem.

Men jeg ved ikke, jeg blev nærmest rørt til tårer (ja lidt overdrevet jeg ved det godt, hej preggo-hormoner) da jeg kiggede dem igennem, fordi de fangede stemningen så fint.
Min sprudlende og helt igennem livsglade søn, der bare gør hver dag til en god dag. Sådan har jeg det. Er det kliché? Er det usejt? Jeg ved det ikke. Men jeg elsker det. Og ham.

Har lyst til at holde fast i denne tid lige nu, og det gør mig trist, fordi jeg ved jeg ikke kan. Dagene suser forbi og snart er denne tid, som er så vanvittig god forbi. Og hvad venter så? Ingen ved det.

dscf8933 dscf8963 dscf8968

Ved jo bare med sikkerhed at nuet passerer og at Saxo vokser og vokser. Og det er jo kun godt, men åhhh hvor er han helt igennem skøn lige nu. 3,5 år med et flot fuldt sprog, men stadig der hvor der seriøst kommer de sjoveste og sødeste ting ud af hans mund. Kæmpe fan af 3,5 år.

Der er vel intet andet for, end blot at huske at nyde det så meget som muligt.
Men behøver det absolut gå så stærkt?

dscf8975 dscf8920
dscf8954
dscf8979
dscf8923
dscf8938

Oh well.. Videre i teksten : ) Nu er det søndag eftermiddag og jeg håber I nyder den? En herhjemme har tømmermænd, mens en sover til middag. Jeg selv tager mig en velfortjent slapper i køkkenet. Alt er godt.

I aften skal vi til fødselsdag hos min far og dum som jeg er, havde jeg glemt det var helligdag, og butikkerne dermed ikke holder åbent i dag. Så nu mangler jeg en gave. Flot flot flot…

Det må jeg fikse på en eller anden måde nu. Vi snakkes ved x

Ps. Min kjole er fra Zara, købt for nylig, og min jakke fra Meotine her.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsstatus