Portals Nous - yndlingssted på Mallorca med en yderst børnevenlig strand

En bloganbefaling: Verden Ved Siden Af

fullsizeoutput_cd-e1497006378113

Jeg har haft lyst til at gøre det længe – anbefale en blog skrevet af min gode, seje, kloge (og super sarkastiske veninde) Nynne. Så nu skal det altså være.

Nynne er bosat på Frederiksberg, mor til to skønne unger og i gang med sit speciale i psykologi.
Nynne kalder sig selv for evidens – og intuitionsbaseret mommyblogger (læs hvorfor her) og jeg synes hun på SÅ mange måder har fat i den lange ende, når det handler om børn og den måde samfundet er indrettet på, her i vores moderne liv : )

Bloggen hedder Verden Ved Siden Af og jeg synes den er et (ok mange) besøg værd : )

Et af hendes seneste indlæg “10 musthaves til babyen i en adskillelseskultur” synes jeg personligt er helt genial, og jeg grinede højtlydt af alle punkterne. Den er jo skrevet med et glimt i øjet, og Nynne har f.eks selv både barnevogn og slyngevugge.
Men jeg synes den ramte godt plet. Der er virkelig noget om det her med at folk, mødre, har så forbandet travlt hele tiden. Travlt med at adskille sig fra deres lille bitte baby. Og det hjælper butikkerne og folks lange lister af “musthaves til baby” hjertens gerne med. Jeg har jo f.eks selv lavet en sådan liste, haha.

Nej men, hvorom alting er, så synes jeg at Nynnes blog er rigtig vigtig. Det er bestemt ikke en traditionel mommyblog og du finder ingen reklamer eller affiliate-links.
Til gengæld belyser Nynne forskellige (mega vigtige) emner, som er relateret til morlivet og børn, og understøtter dem med forskning og teori omkring barnets psykologi – noget jeg ikke rigtig selv er god til. Men jeg er jo ligesom heller ikke soon-to-be psykolog ; )

Bloggens budskab må være at vi mennesker i den moderne verden, må og skal forholde os kritisk til ting vi går og tager for givet.

Læs med hvis I vil have en anderledes mommyblog! : )

Ps. Man kan også følge Nynne på Instagram lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portals Nous - yndlingssted på Mallorca med en yderst børnevenlig strand