Snik snak

En yderst pyntende snydepejs

img_8219

Reklame-link: Pejs (lign. her)

En snydepejs. Sådan en har vi herhjemme. Faktisk kunne vi godt få en rigtig pejs, men det vil kræve lidt, og jeg ved ikke om jeg orker besværet. Jo det er måske nok rigtig hyggeligt om vinteren, men med små børn i hjemmet? Måske mere stressende end hyggeligt? Derudover synes jeg måske at sådan en gør sig bedst i et hus. Kan I følge mig?
Så vi har os en snyde en her i lejligheden. Vi bruger den ikke med ægte ild i. Nogle gange tænder vi stearinlys og sætter dem ind i den, men for det meste er den bare til pynt. Og dét synes jeg den kan finde ud af. At pynte. I høj grad.

I har været mange som har spurgt ind til den løbende når jeg har vist billeder, men da det var mine forældre (som vi jo har købt lejligheden af) der satte pejsen op i sin tid, har jeg ikke rigtig kunne være behjælpelig.

Før nu, hvor jeg jeg tilfældigvis så, at man kan få en der ligner helt utrolig meget lige her, og så ville jeg da lige give tippet videre. Den er ikke helt billig, men hvis man lige har det perfekte sted i stuen der mangler lidt pynt, så ville jeg ikke tøve : ) Så tip hermed givet videre.

img_8216

Rigtig god fredag i øvrigt. Det har været en dejlig morgen her i hytten og om lidt sætter jeg kurs mod to yndlings-veninder. Vi skal spise morgenmad og catche op, inden den står på arbejde for mit vedkommende. Derefter kan weekenden bare komme an. Vejret ser ud til at blive SKØNT, så vi har aftalt at tage bilen ud til et eller andet grønt senere, hvor vi vil indtage vores aftensmad. Tips til hvor modtages med kyshånd xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snik snak