Kuk kuk

Fornyet energi

Processed with VSCO with hb1 preset
Det er mandag og jeg er på en eller anden måde vågnet op med fornyet energi, og et overskud, jeg ikke mærkede til i weekenden i hvert fald. Og det bedste af det hele: Ingen smerter i ryggen (endnu). Skønt.

Så her til formiddag har jeg trænet, købt mig den rareste bordeaux-røde kjole til ferien, været til 32. ugers besøg hos lægen (som i øvrigt sagde at han var helt 100 på, at baby ligger med hovedet ned nu?! Jeg tvivler stærkt, men okay) og fået en lægeerklæring på at graviditeten forløber fint, skulle der komme problemer i lufthavnen.

Og så har jeg fået pakket til ferien og købt de sidste små-ting. Helgarderer mig altid på medicin-fronten, just in case, selvom vi stort set ikke bruger medicin her i huset. Børnepanodil, panodil, saltvand til at rense øjne, vandfast plaster, diverse cremer, masser af solcreme osv. Som om man ikke kan købe noget på Mallorca ; )

unnamed

Jeg har også gen-bestilt denne rullevogn. Der var gået et eller andet galt under min sidste bestilling, så bordet nåede aldrig frem. Men nu skulle der være styr på det. Synes det er så smukt : )

Og så har jeg handlet ind til aftensmad. Drengene skal have spagetti kødsovs i aften, mens jeg selv skal have mig en skål kold gazpacho fra denne opskrift. Så god og så nem! Mmm.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Sif tog det her billeder af mig i dag. I fuld sving med kettlebell’en ; ) Jeg synes det ser så overdrevet ud på en eller anden måde. Tænk altså. Hun ligger lige derinde!!

Og nu vil jeg løbe igen. Om lidt kommer Saxo og Olde nemlig hjem. De har som altid brugt mandagen sammen i kolonihaven. Det gør mig så glad <3

Håber I har haft en dejlig mandag x

 

   

4 kommentarer

 • Britta

  Rigtig god ferie på dejlige Mallorca……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Juliane

  Min dreng lå også med hovedet nedad i uge 32 (er også 2. gangs), så det kan sagtens være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jaa, men det er fordi at min pige her har ligget med hovedet op – også bekræftet af jordemoder så sent som i torsdags. Så nu bliver jeg bare lidt forvirret, hehe. Men tror virkelig at jeg ville kunne mærke hvis hun havde vendt sig : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Juliane

   Arh okay 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuk kuk