De populære indlæg

Hej fra Mallorca og lidt om god hårpleje

img_8275

Annonce for Matas:

Halløj venner. Vi er ankommet til vores ultra skønne hus her på Mallorca. Jeg bliver aldrig træt af denne ø. Det gør jeg vitterligt ikke, og vi taler allerede om, hvordan vi dog får råd til at købe os vores eget hus hernede, så vi altid kan komme herned og holde ferie. Det ville jo være så skønt.

Rejsen herned gik så godt. Vi rejser med et vennepar, der har en søn, der er lige så gammel som Saxo. Det er tydeligt at mærke, at det er to efterhånden store drenge vi har med at gøre. Det der med at rejse bliver nemmere og nemmere.

Vi stornyder det her i varmen. Og ja, her er viiiirkelig varmt, men jeg synes at jeg og min store mave klarer det rigtig fint.

Jeg vender tilbage med lidt ferie-spam snart, men først skal det lige handle lidt om hårpleje : )

img_8307
img_8247

Den trofaste læser ved, at jeg alle dage har været stor fan (og storforbruger) af silver shampoo og conditioner – I ved produkterne med den flotte lilla farve, der får de kølige nuancer frem i håret og mindsker det gule. Det er virkelig genialt til lyshårede, der gerne vil bevare deres flotte lyser lokker.

Og nu har jeg teamet op med Matas for at teste deres to nye silver-produkter indenfor deres kendte Stribeserie.

Jeg tænkte det var helt oplagt, at smugle produkterne med i kufferten her på ferien. For sol, klor og saltvand er nemlig også noget, der kan misfarve håret, ligesom at det selvfølgelig slider på håret, så det er vigtigt med ekstra god pleje.

untitledddd-1
img_8306

Nu er jeg jo gravid (det er vist ikke gået nogens næse forbi), så jeg går selvfølgelig lidt mere op i hvilke produkter jeg putter på mig selv.
Matas striber er fri for problematiske stoffer, hvilket betyder at den er fri for alle allergifremkaldende stoffer, for de mistænkte hormonforstyrrende stoffer, for planteekstrakter (der kan give allergi) og for miljøbelastende stoffer. Der er parfume i, men det har jeg ikke undværet i min graviditet.

Jeg elsker de to stribe-produkter, mit hår elsker det og min pengepung også ; ) Nogle gange kan man altså godt føle, at man bruger unødvendigt mange penge på plejeprodukter, så det er rart når man finder nogle, der bare virker, uden at ruinere en : )

img_8286

6 kommentarer

 • Pia

  Vender du tilbage når du har testet produktet i saltvand, klorvand og stærk sol?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ser lækkert ud! Hvor har du købt dine solbriller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   De er fra Kaibosh. De hedder Chips and salsa remix camo : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie m

  Kan bruge dem selvom man er brunette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja. Så får dit hår blot en koldere tone brun : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Åh hvor ser der lækkert ud.
  Ja ja køb et hus …….
  Fortsat rigtig god ferie til jer alle…….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De populære indlæg