Gravid uge 34

Lidt mere Mallorca-spam og tanker om den gode ferie-form

img_8549

Som I ved kom vi hjem fra Mallorca i lørdags og jeg går allerede nu og dagdrømmer lidt om, hvornår vi kan tage afsted igen. Det er helt skørt, men jeg er simpelthen faldet pladask for den skønne spanske ø.

Har altid kunne lide den og vi har jo været afsted flere gange, men denne gang var min kærlighed bare ekstra intens. Perfekte ferie-destination, om man er single, et par, ung, ældre, børnefamilie osv. Der er noget for alle.

Forhåbentlig kan vi tage afsted igen næste sommer. Det er planen indtil videre.

img_8760img_8467

Og konceptet skal være det samme, det ved vi allerede nu. Rejse flere sammen. Med venner eller familie. Leje et hus med god plads til alle. Pool er et must. Og så skal vi igen leje biler i hele perioden, så vi kan komme rundt og opleve hele øen. Det er så let at komme rundt på Mallorca i bil og der er så mange vanvittigt fine steder at se.

img_8696
img_8561

Nu har vi, C og jeg altid gjort os mest i det her med at rejse på egen hånd. Så vidt det har været muligt, har vi undgået de alt for turistede steder og aller helst har vi boet privat. Primært fundet bolig gennem Airbnb.

Vi har også haft resort-ferier. Bl.a i Thailand. To gange i Grækenland sidste år og senest på Rhodos i sidste måned.

Og selvom resort-livet er virkelig skønt, afslappende og luksus, så ved vi altså godt hvad vi foretrækker: At bo privat, at kunne handle ind lokalt og lave vores egen morgenmad og frokost, grille om aftenen. At være lidt væk fra alle de andre skøre turister og i det hele taget bare styre lidt mere selv.

Jeg synes at det at bo på hotel eller resort kan være helt genialt, i nogle lande. Men vælger man syd-europe og ja især Mallorca, så ville jeg aldrig vælge et hotel hvis jeg kunne bo i lejlighed eller hus i stedet for.

img_8534

Og hermed lidt foto-spam. Måske I synes det er ligegyldige billeder, men jeg synes det er så hyggeligt at have dem samlet her på min blog, så jeg altid let kan kigge tilbage : )

img_8499img_8492img_8476img_8454img_8359img_8286img_8723img_8673img_8664img_8747

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 34