Vandskade? Nej tak..

Lørdagsstatus

Processed with VSCO with hb2 preset

Indeholder reklame-links: Kjole: Zara, sko her.

Så blev det lørdag, venner. Håber I nyder dagen. Min har egentlig været ganske begivenhedsrig so far, og så alligevel ikke. Bedøm selv…


Jeg har:

– Vinket ihærdigt til en gruppe smukke piger, der sad på Le Trois Cochons, fordi jeg troede jeg kendte den ene. Det gjorde jeg så tydeligvis ikke.. Akavet : D

– Bestilt denne vogn som skal stå i vores køkken.

– Og er i øvrigt gået helt i bolig-mode igen. Næste skridt her i lejligheden bliver at bytte soveværelse med Saxo, så der er ordentlig plads til vugge/babyseng og måske et puslebord, hvis ikke vi vælger at have det på badeværelset. Saxo har pt det største soveværelse, men det er virkelig begrænset hvor meget han bruger det, så det giver bedst mening at bytte rundt, selvom jeg personligt elsker at sove i et lille værelse, hvor der nærmest kun er plads til vores gigantiske seng. Synes det er så hyggeligt og synes det giver en anden ro, fordi man naturligt ikke kan fylde værelset op med alt muligt, der forstyrrer øjnene.

– Spist et rarbarberhorn fra lagkagehuset. Det er jo så godt!

– Fået hentet pakker på posthuset. Den ene pakke indeholdte dette guld ananas fad, og jeg ved ikke helt om det er sejt eller bare sindssygt grimt. Tror dog jeg beholder det : D

– Gået 7 kilometer, helt uden at få plukveer. Skønt

– Formået at glemme min telefon på min gå-tur. Og alle der kender mig bare lidt, ved godt at jeg er dybt afhængig af min telefon! Rent faktisk tror jeg aldrig jeg har glemt den nogensinde før. Kan man have ammehjerne på forhånd? : )

– Sendt min mand til grill-aften og CL-finale (er det vist)? med alle drengene. Andre der har fodboldglade mænd, som også har sig en alene-aften i aften?

– Hørt på min søn give en lang fortælling om, at når lillesøster kommer, så skal hun ned i børnehaven, spise frokost dernede, sove lur og lege med de andre børn. Og når hun har gjort det SÅ kommer mor, far og Saxo og henter hende. Og spørger man Saxo hvor han skal være imens, så siger han “derhjemme med mor og far”. Hahaha. Vi har i den grad et barn, der er vant til mange fridage og derfor har fundet ud af, hvad han foretrækker mest. Og selvom han er rigtig glad for børnehaven, er det ikke det sted han ville bruge sin dag, hvis han helt selv kunne vælge. Store, sjove og bevidste dreng.

– Startet på et blogindlæg omhandlende børn og angst. Forhåbentlig får jeg færdiggjort det i aften, så det kan udgives i morgen.

– Tænkt over hvor lidt jeg egentlig savner at drikke alkohol. Det lyder måske super kedeligt, men tænk, det gør mig så absolut ingenting, at jeg ikke kan være med på et glas kold vin, ej heller ikke i denne sommertid. Jeg kunne faktisk godt se mig selv være sådan en, der en dag fuldstændig fravalgte alkohol. Ikke at jeg tror det kommer til at ske, og da slet ikke lige foreløbig. Men måske en dag.

– Lavet en helt ny navneliste. Havde brug for at ryste posen. Vi er sgu stadig ikke kommet nærmere et navn. Heller ikke selvom I har givet os sådan nogle fine bud på min instagram i sidste uge. Kan mærke det bliver rigtig svært at finde det rigtige, men håber dog det kommer til os lige pludselig. Det tror jeg.

– Opdaget at der i dag (da jeg var gravid med S) var præcis 8 uger til vandet gik (37+6)  : )

Processed with VSCO with hb2 preset

   

3 kommentarer

 • Melissa

  Hej smukke Emilie.

  Kunne du måske have lyst til at filme en apartment-tour, tænkte det kunne være sjovt at se lejligheden, hvor du filmer og snakker om den, og eventuelt før og efter I har rykket værelserne rundt?

  Hav en dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Haha, det med Saxo minder mig om, da min nevø skulle kloge i et eller andet overfor sin lillesøster, og indledte med ordene: “Dengang JEG var en lille pige…!” 😂
  Du ser skøn ud, iøvrigt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandskade? Nej tak..