De populære indlæg

Mallorca

img_8467

^^^ Kjole: Custommade Saxo’s tshirt + shorts: Wawa her, kasket her.

Endnu et hej fra Mallorca og glædelig søndag aften, venner : )

Klokken er 21.30 og mens mændende putter børn, har jeg kastet mig over computeren.

I er virkelig mange der har spurgt ind til hvor vi bor henne her på Mallorca, og om jeg vil linke til selve huset. Og selvfølgelig vil jeg da det.

Som sagt rejser vi fire voksne og to børn sammen. Og vi havde bare behov for, at finde et sted, hvor vi vidste der var plads og luft til os alle. Aller helst et hus, og altså ikke en lejlighed, hvor vi måske kunne føle os klemt.

På Mallorca, er de fleste steder, der ligger ud mod kysterne lejligheder, så denne gang besluttede vi at rykke ind midt på øen, til byen Lloseta (5 minutters kørsel fra lidt større Inca) hvor vi altså bookede dette hus (gennem airbnb).

img_8513

Til at starte med (inden vi tog afsted) gjorde det en lille smule ondt på mig, at vi ikke skulle bo ud til strand eller havn, fordi det er det vi altid har været vant til her på Mallorca, og fordi jeg elsker stranden og havet.

Men det der jo er så fantastisk dejligt ved Mallorca er, at der er korte afstand til alt, og at deres infrastruktur er genial. Det er virkelig nemt at komme rundt i bil hernede.

Vi har derfor lejet to biler i alle dagene, så vi har mulighed for at køre til hvor vi vil.

I dag har vi f.eks været i Port De Pollenca, som har en genial strand. Børnevenlig, og uden at være for turistet.

img_8549

I morgen har vi tænkt os at besøge et skønt sted – Portal Nous og Bendinat, hvor vi tidligere har boet.
Vi har også planer om at tage til Andratx (super smukt). En tur ind til Palma, op i bjergene til Banyalbulfar (fantastisk sted) og måske et besøg i Soller, hvis vi kan overskue det i forhold til varmen. Jeg håber det, for det er næsten et must : )

img_8422

Om jeg kan anbefale huset, og Mallorca generelt? JA for søren da!

Huset er genialt. Rent, lækkert, meget autentisk og med alt hvad man skal bruge. Her er to badeværelser, 3 soveværelser, stort køkken, en overdækket terrasse med spisebord, hvor alle dagens måltider bliver indtaget + sofaer og loungestole, så man kan sidde og nyde en drink om aftenen udendørs. En grill, ja og så den store pool, med liggestole og parasoller til, omringet af flotte palmer og smukke blomster.

Det eneste er, at jeg synes en bil er et must. Men de er sygt billige at leje hernede anyway.

Og ja Mallorca har jo bare mit hjerte. Her er vildt fantastisk og så mange muligheder for at se og opleve. Der er selvfølgelig steder som man helst vil undgå. Selv har jeg ikke været nogle af stederne, men jeg kan forstå at det er Alcudia og Magaluf det drejer sig om : )

Ellers får Mallorca min varmeste anbefaling. Skriv hvis der er noget I vil vide. Og ellers rigtig god søndag aften til jer : )

img_8499

8 kommentarer

 • Michelle

  Vil du dele, hvor i har lejet bil igennem? Ritig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor ser det skønt ud! Hvor er vi egentlig priviligerede her i DK at vi har mulighed og råd til at tage på sådanne ferie 😍
  Hvor er din venindes kjole fra? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Lækkert hus …..wau.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Ja en tur i bjergene er fantastisk…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mallorca er virkelig det dejligste sted, er lidt misundelig! Jeg vil lige dele lidt tips: Valldemossa er den smukkeste, lille landsby, perfekt til en halv-dagstur og godt alternativ eller supplement til Soller.

  Er I i Palma en aften, skal I spise på Patron Lunares, den sejeste restaurant. Har desuden lidt flere tips til gode restauranter, hvis det har relevans, i denne guide her <3
  Nyd ferien!
  http://silverstories.dk/2015/08/28/complete-guide-mallorca-spain-eat-see/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De populære indlæg