Efterfødsels-kjole-shopping

Onsdag

img_8482

God formiddag venner. Det er onsdag. Mit barn er kørt på landet med oldemor – de skulle ud og plukke jordbær, som vi skal spise med fløde på i aften. Findes der noget bedre? Selvplukkede danske jordbær MED fløde. Haps. Min mand er ved at gøre sig klar til et par dage på Roskilde (godt det ikke er mig, med den vejrudsigt), og jeg selv har en frokost-date med min mor lige straks. Hun er lærer og er netop gået på lang sommerferie, så hun er et styks glad mor. Det forstår man jo godt.

Ud over frokost, arbejde foran computeren og et forskellige par ærinder, har jeg også en meget vigtig agenda i dag. Jeg skal ind med min vielsesring i Halberstadt, hvor den er lavet.

Jeg var så klodset en aften på Mallorca, at jeg simpelthen bankede min hånd (og dermed min ring) op i en glashylde mens jeg var i bad – sådan viiirkelig hårdt, hvilket resulterede i, at den midterste diamant (som selvfølgelig også er den største) fløj af. Den var seriøst 1 sekund fra at ryge direkte i afløbet, men jeg nåede lige akkurat at redde den. Pheeeew, så heldigt. Så nu skal den sættes på igen. Jeg håber de kan gøre det hurtigt, for jeg føler mig ærlig talt helt nøgen uden den. Kender I det?
Og lidt mere fra Mallorca – bare fordi det regner udenfor lige nu. Håber på en varm og sommerlig juli!

Jeg håber I får en skøn dag : )

img_8746 img_8506 img_8717

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterfødsels-kjole-shopping