Gravid uge 34

Skønhedsfavoritter: A-Derma

img_8879
img_8916

Annonce for A-Derma

God morgen venner. Så har hverdagen igen indtruffet sig i vores lille familie – dog for en kort bemærkning, da vi drager i sommerhus snart. Men uanset skal der arbejdes igennem indtil da : )

Og jeg vil gerne starte med at fortælle jer om et skønt ambassadør-samarbejde jeg har indgået med A-Derma, I ved hudplejeprodukterne, der kan bruges af alle, spædbørn, børn og voksne og er særligt gode til  hud der er ekstra sart, tør eller atopisk. Og så forhandles de kun på apoteket.

Inden vi rejste på ferie, svingede jeg derfor omkring mit lokale apotek, for at tale med en dygtig hudplejeekspert og jeg havde en super god oplevelse. Min hud i fokus. Skønt.

Eksperten fandt frem til de A-Derma produkter, der passede aller bedst til min (sarte og tørre) hud og til den livsstil jeg holder mig. Og jeg tog med mig hjem en række produkter. Nogle der faktisk allerede er faste favoritter herhjemme, men også nogle ganske nye.

(Alle kan i øvrigt få skræddersynet produkter på apoteket, eller man kan tage en test på sarthud.aderma.dk for at se hvilke produkter der passer til ens hud).

img_8871

Men altså først og fremmest valgte jeg en absolut favorit (hos hele familien).
Deres EXOMEGA Gel Moussant, som er en plejende vaskegel uden sæbe, parfume og parabener, og som kan bruges af alle.

Herhjemme bruger alle mand den i badet til rens af krop og ansigt. Og vi elsker den.

Og også fra A-Dermas Exomega serie, hapsede jeg Emollient lotion, der bare er en rigtig god bodylotion. Også en vi allesammen herhjemme bruger og har brugt længe. Den kommer også i en federe udgave, som jeg har brugt på Saxo’s tørre kinder hen over vinteren. Genial er den.

Så fik jeg et, for mig, helt nyt produkt. Rheacalm Rich Soothing Cream, som er en rig fugtighedscreme til sart hud. Den er virkelig rar at smøre på, absorberes lynhurtigt og giver mig en blød hud hele dagen, uden at fedte. Cremen er selvfølgelig også helt uden parfume og parabener. Jeg bruger den efter rens om aftenen og om morgenen.

img_8904 img_8870  img_8883

Øjencremen Rheacalm Soothing Eye Contour kom også med hjem.
Det er ikke altid jeg husker at bruge øjencreme, men jeg synes jeg kan se en forskel, når jeg får det brugt. Som om, at mine trætte og hævede morgen-øjne vågner lidt hurtigere og føles lidt friskere efter sådan en omgang.

Og så en Sensifluid Eau Michellaire, som er en mild makeupfjerner. Den frisker samtidig huden op, sådan lidt skin-tonic agtig synes jeg. Super lækker. (A-Derma har i øvrigt lanceret en eftersigende endnu mere effektiv, men stadig meget fugtgivende Sensifluid Micellar Water som er den i finder hvis I går på apoteket lige nu).

img_8887

Fælles for alle produkterne valgt til mig er, at de indeholder Rhealba® – et havrekim ekstrakt, der virker beroligende, irritationsdæmpende og beskyttende på huden. Det har et højt indhold af stivelse, der fugtgiver og fremmer hudens cellefornyelse. Og så indeholder det essentielle fedtsyrer, proteiner, samt E-vitamin, selen, jern, kobber, zink og mangan.

Jeg har nu brugt alle produkterne i mere end to uger og er SÅ glad for dem. A-Derma har længe været en favorit og vil nok altid være det.

Slutteligt må jeg altså også lige slå et slag for Cytelium Drying Spray, som vi brugte hver dag mens Saxo’s anden omgang af skoldkopper stod på, lige inden vi rejste. Den lindrede og stillede kløen med det samme. Helt uundværlig : )

Bruger I mon også A-Derma? : )


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 34