Fornyet energi

Tirsdag fra telefonen

img_4366

I dag tirsdag har været fuld af gode ting. Saxo det lille luksusdyr, har fortsat været hjemme. Kan simpelthen ikke huske hvornår han sidst har været i børnehave, men vi ville ikke sende ham afsted hverken i går eller i dag, selvom han er frisk og der er skorpe på alle skoldkopper nu, eftersom vi jo rejser i morgen. Så han har haft endnu en hyggedag med både mor og far, og jeg kan mærke på ham, at han nyder det så meget. Vi delte dog dagen lidt op, C og jeg, da vi begge havde ting vi skulle.

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg var bl.a til pressedag hos Bloomingville, hvor jeg fik et lille sneak peek af deres kommende kollektion (som er SÅ flot). Og jeg forelskede mig sådan ca i det hele. Jeg er ingen bolig-indretnings-ekspert, men jeg ved, at jeg er vild med den lidt mere dekadente stil, som Bloomingville helt klart også er fan af. Mørkeblå, bordeaux, støvet rosa. Messing, marmor og velour. Det er også en lille smule den stil vi selv prøver at ramme herhjemme. Synes det er så smukt og passer godt ind i vores herskabslejlighed. Hvornår er noget egentlig en herskabslejlighed? Selv tænker jeg ældre lejlighed som har en pæn størrelse og højt til loftet : D

Processed with VSCO with hb2 preset

Senere mødtes vi alle og tog på Cocks And Cows for at spise aftensmad. Vi har været der efterhånden en del gange nu, og jeg må bare slå et slag for deres vegetarburger “Treehugger”. “Bøffen” er lavet af parmesan og squash og den er ALT for god. Mmmm.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dagen i dag var også dagen, hvor min venindes fine fine nye webshop, Bof shop, gik i luften. Min veninde er så sej og har så god smag, så shoppen er virkelig værd at tjekke ud. Så mange gode brands. Bl.a Wawa som jeg elsker.

Processed with VSCO with hb2 preset

Det var vist det. Nu vil jeg skynde mig i seng. Vi har en lang rejsedag foran os i morgen, og jeg har brug for at være tip top og udhvilet.

Sov godt x

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fornyet energi