Lørdagsstatus

Tirsdag og skoldkopper.. Great

dscf8933

God morgen. Ej tak for jeres virkelig positive tilbagemeldinger på mit sidste indlæg. Det havde jeg slet ikke forventet.
Jeg er altid en lille smule nervøs, når jeg udgiver indlæg omhandlende moderskab. Ikke fordi jeg ikke kan tåle kritik på den front, men fordi jeg altid har en lille snert af frygt for, at jeg måske kommer til at træde nogen over tæerne. For det er bare det sidste jeg har lyst til. Mom-bashing er ikke er spor cool. Men jeg synes omvendt også, at det er vigtigt, at forholde sig kritisk til visse ting. Også derfor jeg bl.a før har skrevet om emnet  vuggestue vs barnets behov. Måske jeg skulle skrive lidt mere om det snart : )

Anyway. Her tirsdag morgen er vi vågnet op til en dreng, der simpelthen har fået skoldkopper. Igen… S havde skoldkopper da han var omkring halvandet år, og husker det ikke som om, det var en særlig mild omgang. Så jeg troede vi var safe. Men åbenbart ikke.
I virkeligheden er jeg ikke 100% sikker på at det ér skoldkopper igen (lægen vil først se os torsdag) men jeg kan simpelthen ikke se hvad det ellers skulle være. Røde knopper fordelt jævnt over det meste af kroppen og i ansigtet – nogle af dem allerde med blærer.

Shit mand, så typisk lige i denne uge, hvor både C og jeg faktisk har en hel del arbejde, således at vi kan rejse til Mallorca i næste uge med god samvittighed. Men ok, hellere nu da, end på Mallorca.

Håber de når at gå helt væk inden… Fingers crossed. Nogle af jeres børn, der har haft skoldkopper to gange?

Nu er vi jo i den helt nye situation, at vi har startet vores nye kapitel, så var skoldkopperne kommet for bare to uger siden, var det nok mig der havde været nødt til at tage hele dagen (ugen) fri, hvorimod vi i dag har kunne dele dagen op.
C tager således første halvdel med S, så jeg kan nå at arbejde og endda at komme til yoga, som jeg har set frem til hele weekenden. Og jeg tager anden halvdel. Det er helt perfekt. Det gør mig glad.

Må I få en smuk tirsdag x

 

14 kommentarer

 • Ida

  Vores søn fik Børnesår – de ligner altså også en smule på skoldkopper. Røde pletter, efterfulgt af en gullig blære og derefter sår.
  Hvis det er børnesår er smitter det ret nemt. Vi fik besked på at ikke bruge samme håndklæde og vaske/spritte hænder hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Avs. Lyder ikke rart.

   Saxo har dog skoldkopper. Også bekræftet hos lægen nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Ååååh nej. Lad os håbe, det forsvinder hurtigt. I må jo ikke flyve med skoldkopper, hvis der ikke er sår på dem alle. Og øv, han skal have dem nu ift. ardannelse. Han må have ekstra godt med solcreme på og UV-dragt. Jeg krydser for, de forsvinder i en fart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja vi krydser også. Men der skal nok nå at komme sår på alle er jeg sikker på <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Emilie
  Vores dreng Carl fik skoldkopper da han var lidt over et år gammel – troede vi. Samtidig var jeg gravid med vores datter og blev smittet med noget der hedder hånd-mund- og fodsyge. En utrolig ubehagelig sygdom! Vi har lige været i USA og derovre fik vores dreng skoldkopper igen. Vi troede ikke man kunne få det to gange og kontaktede så vores læge, som mente, at de knopper Carl havde haft første gang højest sandsynlig også var hånd- mund- og fodsyge. Der var nemlig ingen tvivl om, at de knopper han havde anden gang var skoldkopper. Det var bare lige for at fortælle, at de to sygdomme vist minder meget om hinanden, så måske det kan være det? I hvert fald god bedring med ham! :-?’

  Det minder vist meget om hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du har før nævnt Mallorca som noget, du er glad for, så jeg tænkte på, om ikke du vil lave en lille Mallorca-guide? Jeg skal nemlig selv dertil for første gang her til juli, så hvis du har et par gode fif til hvor man skal tage hen og hvad man skal spise, så vil det være rigtig interessant at høre om. Evt bare når du engang kommer hjem derfra 🙂 tak for dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Arbejder selv i vuggestue hvor der er en der har haft det i 4 gange ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Emilie, min mors kærestes barnebarn fik på et tidspunkt noget der hedder mund-fod-hånd-syge, som godt kan minde om skoldkopper men vist ikke helt er det. Ingen af os havde hørt om det før, så hvis du ikke har, kender du til det nu, i det usandsynlige tilfælde, at det skulle være det. Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Åh….. God bedring til Saxo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emilie
  Ja, jeg måtte jo lige tjekke din blog ud:)
  David har også fået skoldkopper, så måske er det noget, drengene er blevet smittet med på Rhodos?
  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvor hyggeligt at du har fundet herind : )

   Ja det kunne da sagtens være. Stakkels David. Er han ok? Jeg synes godt nok Saxo er hårdt ramt lige nu : (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsstatus