En yderst pyntende snydepejs

Vandskade? Nej tak..

img_7317
img_7264

Annnonce/Grohe: Som I ved, har vi for ikke ret lang tid siden fået installeret vaskemaskine og tørretumbler på vores badeværelse. Det fylder, og pynter ikke særligt nej, men jeg har alligevel sindssygt optur over det, at vi nu kan vaske og tørre lige præcis når vi selv vil. Og doven som jeg måske er (giver den voksende mave skylden), ér det altså bare så skønt, ikke at skulle gå ned i vores vaskekælder hver gang bunken bliver for stor. Det er genialt og vi er meget glade.

Min kære mand har været en smule nervøs anlagt over de to maskiner. Han er bange for at de ikke er blevet installeret ordentligt (selvom det ér de) og for at skulle komme hjem til en lejlighed med vandskade. Så han klappede vitterligt i hænderne, da jeg fik mulighed for, at installere denne virkelig smarte sensor, Grohe Sense, der sikrer os mod netop vandskader, herhjemme. Jeg blev, selvom jeg ikke er lige så nervøs, også begejstret, for det ér da bare fedest, at være på den sikre side. Ikke sandt?

img_7304 untitllled-1

Vi installerede Grohe Sense sammen, og skulle vist begge to lige tage lidt tilløb, da ingen af os er særlig gode til sådan noget. Men det gik så nemt, så nemt og tog bare omkring 15 minutter. Maks.

Sensoren kommer med en udførlig guide, selvfølgelig, men her er hvordan man nogenlunde installerer, med Emilie-ord : )
Først putter man batterier i apperatet og dernæst henter man appen GROHE ONDUS, der guider en gennem opsætningen nemt og bekvemt.

Man vælger produkt (Grohe har forskellige produkter), og dernæst tilføjer man sit hus/sin lejlighed og vælger så hvilket rum man ønsker at installere i.
Så svarer man på om det er et tørt eller fugtigt rum og man noterer hvilken temperatur rummet har. Slutteligt forbinder man sensoren med wifi og så er man faktisk good to go. NEMT.

Sensoren fungerer i øvrigt på den måde, at den hurtigt registrerer det der måske kan blive en vandskade, og derefter får man besked på telefonen via appen GROHE ONDUS.
Nemmere bliver det vist ikke. Og jeg kunne forestille mig, at for folk der bor i hus, der måske er vant til at have vand i kælderen (det kan jeg huske vi fik en del gange, dengang jeg boede i hus med mine forældre i hvert fald), at det giver ekstra god mening.

img_7285img_7298img_7300img_7278img_7342

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En yderst pyntende snydepejs