Bolig-ønsker (med -20%).

En dag med Sun Lolly

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Annonce for Sun Lolly

I sidste uge tog jeg min mor, far, farmor og Saxo under armen og drønede mod Amager Strand, hvor der som bekendt er sat et kæmpe cirkustelt op, i forbindelse med Cirkus Summarum.

Vi kom halvanden times tid før showstart, da selve pladsen rundt om cirkusset var en oplevelse i sig selv.
Der var fest og farver, børn der dansede, masser af madboder og så havde Sun Lolly (hvis is jeg i øvrigt lige har fyldt fryseren med mmm) et område bl.a med en virkelig sjov og hyggelig aktivitetsbane, et fotoramme og et “køl-ned-område”.

Jeg har en aktiv dreng, der elsker at udfordre sig selv motorisk, så banen, der virkelig indbød til udfordring og leg, gik selvfølgelig rent ind hos den lille fyr ; )

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Er der nogen af jer, der har været til Cirkus Summarum? Eller måske skal? De kører jo helt indtil 6. august. Hvis ja, må I love at komme lidt tidligere, så I også kan give den gas på cirkuspladsen inden showet, og på Sun Lollys aktivitetsbane.

Man kan faktisk også godt komme ind på cirkuspladsen alene, hvis man ønsker at gøre brug af aktivitetsbanen. Det koster bare 25 kr : ) Og alle kan være med i øvrigt. Små børn, store børn og kørestolsbrugere.
Og man kan selvfølgelig købe Sun Lolly’s nye drik (den smager godt, jeg har prøvesmagt) på pladsen. Overskuddet går ubeskåret til Muskelsvindfonden..

img_6423Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig-ønsker (med -20%).