Gårdhygge og soltips

Bananasplit a la Emilie

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Annonce for Arla

God morgen venner. Jeg er lige vågnet på til den fineste udsigt her på Lolland. Og inden vi skal ned og spise morgenmad på vores hotel, skal det handle lidt om is.

Is hænger for os herhjemme unægteligt sammen med sommer. Og i og med at kalenderen nu siger juli, må man jo sige, trods vejret måske ikke har vist sig fra sin bedste side, at det lige præcis  er sommer og dermed is-tid.

Jeg har to drenge herhjemme, der virkelig elsker is. Hvem gør ikke det, tænker du nok. Men her elsker de begge is i sådan en grad, at de ville vælge det over alt andet sødt. Jeg selv? Ok jeg er også temmelig vild med is, det indrømmer jeg da blankt : )

Jeg har været så heldig, at teame op med Arla, der denne sommer har lanceret en helt ny og økologisk flødeis uden tilsætningsstoffer – bare ren nydelse. One scoop er lige hvad man har brug for ; )

Den kommer i tre varianter. Chokolade, vanilje og solbær (perfekt) og nu har jeg selvfølgelig prøvesmagt dem alle. Og jeg er ikke skuffet. Konsistensen er lækker og cremet og alle tre varianter smager virkelig virkelig godt. Chokoladen er fyldig og vaniljen smager rent faktisk af vanilje. Lige som rigtig god gammeldags is skal være. Og så er jeg altså vild med at isen er økologisk og danskproduceret.

Den kan i øvrigt købes i Føtex, Bilka og Meny.

Processed with VSCO with hb1 preset

Så den anden dag stod den altså på is til dessert. Jeg var i mit “kreative hjørne” (så langt det rækker altså, haha), og tænkte, hvorfor ikke lave en lækker oldschool bananasplit? Det er nemt og hurtigt at lave og smager jo vanvittigt godt.

Så det gjorde jeg.

Vi havde oldemor, mormor og morfar på besøg, og alle har de tilfælles, at have den sødeste tand, så de var glade. Og Saxo var glad. C er ikke så banan-glad, så han styrede pænt udenom dem, men isen vagte begejstring, og så fik han lov at agere fotograf ; )

Her får I “opskriften”, hvis I skulle være interesserede:

Jeg brugte:

Arla Øko flødeis med vanilje
Bananer
Jordbær
Chokolade-sauce
Hakket chokolade
Fløde pisket til flødeskum

Processed with VSCO with hb2 preset

unnamed-5

Måske et lille tip til desserten i aften hjemme hos jer? : )

#sponsoreret #ArlaØkoIS #OneScoop

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårdhygge og soltips