En dag på gården

Bolig-ønsker (med -20%).

untitlsssed-1

Reklame-links: Pejs her, vægreol her, marmor rullevogn her, sengetsæt i hør her, lænestol her, væglampe her, fad her, gulvtæppe her,

God formiddag venner. Tak for jeres dejlige tilbagemeldninger til mit indlæg i går, det er altid rart at høre om andres erfaringer i samme situation. Dejligt : )

Jeg er i dag vågnet op med ondt i halsen og en løbende næse. Virkelig irriterende for at sige det mildt. Så jeg tager mig en hjemme-arbejdsdag, hvilket også passer mig fint. Har en del løse ender der lige skal klappe, før vi atter skyder ferien i gang på torsdag.

Men først en lille service-meddelse fra mig:
Ellos har -20% på alle møbler (inkl. brands i dag). Hvilket vil sige, at den rullevogn i marmor vi lige har købt OG den der pejs, der ligner den vi selv har stående herhjemme altså kan fås med -20%. Nå ja og faktisk også vores væg-reol.

Selv er jeg hooked på det lyserøde tæppe til vores nye soveværelse, et sæt lækkert sengetøj i hør (vi trænger virkelig til nyt), væglampen til at hænge over vores seng (ikke med rabat i øvrigt) og så den lyserøde lænestol der. Nøj den er flot synes jeg.

Hav nu en dejlig dejlig tirsdag x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag på gården