Styr på det: Babyshopping

Gårdhygge og soltips

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Annonce for A-Derma

God torsdag morgen, venner. Vi har pakket bilen og om lidt sætter vi kurs mod Lolland og Falster, hvor vi skal bruge et par dage og lege turister i eget land. Jeg måtte lige fælde et par tårer, da jeg vågnede her til morges, fordi jeg faktisk ikke kan overskue, at skulle sove i andet end min egen seng i nat. Det kan tælles på en hånd hvor mange gange jeg har grædt under min graviditet, så her i slutspurten er det vel for søren ok, at være lidt ekstra hormonel og i øvrigt kunne overskue mindre end før. For søren hvor føler jeg mig tung nu.

Men. Nu går det bedre. Det skal nok blive en rigtig god tur. Vejret f.eks ser jo ikke så ringe ud i dag ; ) Hurra for solskin.

Kalenderen siger jo rent faktisk også sommer, så selvom vi ikke længere befinder os på en strand på Mallorca, med høj sol og 30 grader (stort suk), er solen stadig sporadisk fremme herhjemme og UV-indekset faktisk stadig forholdsvis højt. Derfor er solcreme altså også stadig en fast del af vores dage pt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Og i tirsdags spenderede vi hele eftermiddagen i vores elskede gård. Solen var fremme (hurra) og solcremen blev smurt på. S er blevet sej til at få det på. Han har ikke altid været fan skulle jeg hilse at sige. Men nu går det fint. “Bare tre bolcher” som han siger. Og det betyder at jeg skal spraye tre gange, så der kommer tre solcreme-klatter på ham. Aner ikke hvor han har det fra, men det er også ligegyldigt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg har snakket om det før herinde. Jeg er blevet ambassadør for A-Derma, hvilket jeg er super stolt over. For A-Derma for mig, er en liga for sig. Hånden på hjertet, så behøvede jeg faktisk ikke andre hudplejeprodukter på min hylde. Så nemt med det.

Deres solcreme-serie Protect er genial beskyttelse til sart hud.  Til al slags hud i virkeligheden.
Den har ligesom tre funkioner:

1. At beskytte huden mod solen. (sker gennem bredspektreret, fotostabil UVB-UVA beskyttelse med patenteret solfilterkompleks med kun få organiske filtre og dette sikrer en langvarig effekt).

2. At styrke hudbarrieren (med deres Rhealba havrekimolie)

3. At bevare cellerne

Jeg er stor fan <3

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Produkterne kan købes på Apoteket og I kan læse mere om Protect serien lige her.

I kan også deltage i en konkurrence, hvor I har mulighed for at vinde hele solserien. Det kan I gøre her.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Når far har været på shopping og kommer hjem med alverdens FCK merchandise, herunder adskillige FCK bluser, haha.

Og her på falderebet kommer lige et par rigtig gode sol-tips fra A-Derma til jer. I kan også finde dem online her.

– Undgå direkte middagssol ml. 12-15. Undgå også længerevarende ophold i solen, selv ved brug af solbeskyttelse.

– Undgå at udsætte spædbørn og helt små børn for direkte sollys. Selvom de helt små ikke opholder sig i direkte sol, er det en god ide at beskytte dem med genskin fra vand og sand ved at smøre solcreme på kinder, næse og håndryg.

– Brug let tøj, solbriller og hat som solbeskyttelse med solens stråler til både dig og dine børn

– Brug solcreme i rigelige mængder før du eller børnene kommer ud i solen. Husk også at påføre solcreme ofte – ca. hver 2. time.

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Hav nu en skøn solrig torsdag og husk solcremen for søren x

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styr på det: Babyshopping