På det seneste

I sommerhus

img_0055

Hej søde jer. Beklager stilheden på bloggen, men vi er tjekket ud og taget op i vores sommerhus med gode venner. Vi slapper af, griller god mad, spiser masser af is og hygger os helt vildt. Jeg elsker elsker elsker sommerhuset og livet er lige som det skal være.

Men selvom at det er helt vildt skønt, kan jeg også godt mærke, at jeg er en smule ferie-mættet.

Ferie-mættet? Kan man være det?!

img_0237 img_0192

Kan godt lidt høre, hvordan det må lyde på den anden side af skærmen: Mega forkælet. Men sagen er bare den, at vi siden maj måned har holdt en hel del ferie. Tror måske Saxo har været i institution sammenlagt en uge. Og det har været dejligt og meget bevidst fra vores side. Vi skulle helt ned i gear og vi ønskede virkelig at nyde den sidste tid som en familie på tre. Og det har vi gjort og det gør vi.

Men  jeg er mæt. Eller måske nærmere bare lidt preggo-træt egentlig. Og så har jeg en hel del arbejde, der skal eksekveres inden vi rammer august, som er svært at lave i et sommerhus uden ordentligt internet. Så det stresser måske også en lille smule ; )

Oplever i det samme, kan i teste om i får den internet hastighed, i betaler for, her.

img_0231 img_0061

Jo, og så er der det her med at sove i min egen seng. Kender I det? Jeg er virkelig et kæmpe tryghedsmenneske når det kommer til at sove, på den måde at jeg stort set kun sover rigtig godt i min egen seng. Og nu hvor jeg er temmelig højgravid og jo bare sover det dårligere pga. maven, har jeg ekstra meget behov for bare at ligge i min helt egen seng.

Ej, sikke en klagesang haha. Det var altså overhovedet ikke meningen. Vi har det så luksus og alt er godt. Jeg føler mig meget priviligeret.

Arbejdet skal jeg nok få nået og i næste uge tager vi et lille break i vores egen lejlighed, inden vi igen returnerer til sommerlandet her. C har nogle møder og jeg selv skal til jordemoder, til scanning på hospitalet (for at se om baby stadig ligger omvendt) og til tandlægen, for at have afsluttet mit invisalign-forløb. Endelig er bisserne og bidet blevet lige som det skal være. Mega god timing her inden baby. I like.

img_0073 img_0262 img_0070

Hvordan står det til hos jer? Nyder I den danske sommer eller er I mon rejst udenlands til varmere himmelstrøg? : )

8 kommentarer

 • Helene

  Uhh, jeg har det lige omvendt, kan SLET ikke vente til næste uge, hvor vi drager til Mallorca, ned til et vennepar som har hus dernede. Øj jeg glæder mig! Men mine seneste uger har også stået på arbejde og studie… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det forstår jeg godt. Elskede også vores Mallorca tur hvor jeg var de der 33 uger henne. Men nu ville jeg dø : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Rigtig rigtig fint indlæg, tænkte på om du ikke kunne lave et indlæg om tanker omkring at blive forældre igen, og nu hvor saxo bliver storebror…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Åh ja uge 37 her😅 Vil bare helst være hjemme med kvalme og andet ubehag, selvom det jo oftest kun bliver bedre af at komme ud og tænke på noget andet😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Præcis. Held og lykke med den sidste tid som gravid : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der satte du simpelthen lige ord på mine følelser! Jeg er selv gravid i 32. uge og har det på præcis samme måde. Jeg vil egentlig helst bare være hjemme i trygge rammer her den sidste tid, og det er også selvom man står overfor ferie. 🙂 jeg ELSKER at have ferie, men jeg elsker også hverdagen højt og det er jo egentlig bare et rigtig godt tegn, at man også kan blive lidt ferie-mættet! Tak for din blog og tak for at sætte ord på mine følelser for tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er jeg glad for. Og det er jo SÅ ok at have det sådan, især når man er gravid <3

   Jeg elsker virkelig også hverdagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste