Min baby har vendt sig

Kejsersnit eller vaginal fødsel: Beslutningen

Processed with VSCO with hb2 preset

Ej nej nej af hjertet tak for alle jeres kommentarer til mine tanker omkring ks eller vaginal fødsel.

Muligvis er jeg ekstra hormonel og alt det der, men jeg måtte knibe en tåre flere gange som jeg læste og trykkede godkend til jeres svar. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet. En masse løftede pegefingre, fra folk der ikke kunne forstå hvor jeg kom fra måske. Men nix. I stedet fik jeg en masse god support. Det er søster-solidaritet er det.  I er gode <3

Og det bedste af det hele er, at jeg bl.a ved at læse om alle jeres fantastiske fødsler blev fuldkommen klar over, at jeg selvfølgelig giver det med fødslen et skud.

Ingen kan spå om hvordan min fødsel bliver. Om den bliver lige så fin og fantastisk som mange af jeres lod til at have været.

Men det er i grunden også ligemeget. Det vigtigste er, at jeg oprigtigt har lyst til at tage udfordringen op. Lyst til at få oplevelsen med. Og jeg tror på, at det rent faktisk kan blive en dejlig oplevelse. At min krop kan, til trods for at jeg mentalt ikke har forberedt mig så længe, og højest sandsynligt ikke når noget fødselsforberedelse.

Så i dag da vi var til scanning på Herlev, og blev klar over, at baby stadig ligger med hovedet ned, aflyste vi kejsersnittet næste fredag.

Og nu er der bare at vente. Jeg er jo kun i uge 38 (37+4), så i princippet kan the waiting game vare rigtig rigtig længe endnu, haha. Og dét gruer jeg altså for. Jeg er sikker på, at har jeg ikke født inden næste fredag (hvilket er temmelig sandsynligt at jeg ikke har), bliver jeg rigtig bitter, haha.

Nok har jeg det udemærket, men jeg er komplet færdig med at være gravid nu. Jeg kan mærke at jeg går mere og mere ind i mig selv, og jeg har virkelig lyst til at begrænse al social aktivitet.

Så derfor: Kryds fingre for at den fødsel går i gang snart, ikke?. For min skyld kunne det være i dag.

Og en helt anden ting. For første gang nogensinde bongede jeg ud på sukker i urinen : ( +3 sgu. Så nu skal jeg til glukosebelastning (!) Frygter det virkelig, da jeg er super sensitiv hvad angår sådan noget. Er stensikker på jeg kaster op eller får det virkelig dårligt undervejs. Har I prøvet det?
Det hylede mig altså temmelig meget ud at få den besked. Hvad søren betyder det? Det har jeg ikke helt forstået endnu tror jeg. Æv!

Nå, hav den dejligste torsdag aften søde læsere. Vi er hjemme igen på Frederiksberg. Og nu skal vi absolut ingen steder før jeg har født. Jeg har tænkt mig at være super asocial og bruge mine dage på virkelig at få slappet af og ladet op. Måske øve mig på vejrtrækningen og se lidt fødsels-videoer. Jeg glæder mig!! : )

60 kommentarer

 • Rikke

  Du bliver så glad for dit valg om at føde selv!
  Jeg undrer mig over, hvorfor du skal føde på Herlev Hospital, nu du var tilknyttet Hvidovre hospital med Saxo?
  Jeg fødte selv på Herlev hospital ❤️
  Pøj pøj med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Fordi vi er flyttet til Frederiksberg kommune i mellemtiden : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Din krop kan føde – også uden fødselsforberedelse. Jeg gik ikke til fødselsforberedelse inden jeg fødte for 4 år siden og på fantastisk vis ved du og din krop til den tid, hvad du/den skal gøre. Det er så vildt hvad vi er i stand til at klare. Kvindekroppen er for vild❤️ Pøj pøj med din fødsel, håber det kommer til at gå godt og lige som du ønsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har fulgt flittigt med i dine indlæg om graviditeten, da vi har termin meget tæt på hinanden.
  Jeg kan slet ikke sætte tal på, hvor mange gange jeg har fået af vide, at jeg som førstegangsfødende skulle forvente at gå længe over, få en lang og smertefuld fødsel. MEN min lille pige ville altså til verden i tirsdags, hvor jeg var 38+3. Og det var simpelthen bare sådan en god fødsel for mig. Det gjorde ondt, men ved, at jeg gjorde brug af en blanding af de vejrtrækningsøvelser, som jeg havde lært på henholdsvis yogarelateret fødselsforberedelse samt ved at læse smertefri fødsel, så kunne jeg holde fokus på det dejlige resultat, som jeg vidste ventede mig. Selvfølgelig hjalp det også at have den sødeste kæreste ved mig hele tiden og det forestiller jeg mig også at du har. Held og lykke med det hele, er sikker på at du nok skal få en dejlig oplevelse også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Stort tillykke med din pige, og hvor skønt at din fødsel var en god oplevelse : )

   Jeg håååber også at jeg føder før. Så inderligt. Med Saxo gik vandet i aften!! (37+5) og i morgen var han født. Åhhh…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Tusind tak og jeg krydser alt hvad jeg kan for lillesøster snart melder sin ankomst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emilie.
  Jeg har selv været til glucosebelastning på Herlev i foråret, og det er ganske smertefrit. Sukkervandet smager af Fanta (den gule) med tilsat sødme – ikke verdens værste oplevelse!
  Og så har jeg selv lige født på Herlev for 3,5 uge siden, og Hold.nu.kæft hvor er de vidunderlige, professionelle og dygtige! Det kan du godt glæde dig til 🙂 jeg fødte i vand, og hvis det er noget du ønsker skal du sige det i fødemodtagelsen. Derudover lavede jeg en “fødselsplan”, hvor jeg skrev mine ønsker for fødslen ned, og den brugte de og gennemgik efter fødslen. Rigtig meget held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Fik du det slet ikke dårligt efterfølgende? Godt at høre. Jeg forbereder mig dog på det værste kan jeg mærke : D Men jeg er også meget sensitiv hvad angår sådan noget.

   Åhh dejligt med en god fødsel på Herlev. Jeg er ikke sikker på om jeg kan føde i vand, nu jeg har fået et kejsersnit tidligere. Men må høre min jordemoder ad torsdag, hvor jeg også vil lave en fødselsplan. Hvis altså ikke jeg føder før. Håber det lidt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Sej beslutning. Det skal nok blive rigtig spændende. Også for din mand! Han får pludselig en rolle i fødslen ift KS..
  han vil helt sikkert også føle det som en vild oplevelse som i gennemgår sammen.

  Et lille fif, hvis du er til det, vand som smertelindring/blødgøring af mellemkødet. Jeg er stadig sikker på det varme vand var en del af grunden til at jeg ikke bristede udover noget småtteri “hudafskrabning” som de kalder det. Og det var min første fødsel.

  Glæder mig til en fødselsberetning!😄 Fedt at du så både har oplevet KS og vaginal.
  God vind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja, det bliver virkelig noget andet end min sidste sidste fødsel – også for ham.

   Jeg er ikke sikker på at jeg må komme i vand når jeg før har fået et kejsersnit. Se det er endnu en ting jeg ikke har styr på, nu jeg har forberedt mig på ks så længe. Stresssss. Godt jeg har en jordemodertid torsdag, så må jeg få alle tingene på plads <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har fået lavet glukosebelastning flere gange i begge mine graviditeter. Den første grundet familiær disponering til graviditetssukkersyge og senere i graviditeten (begge gange) igen, da de fandt sukker i urinen hen mod termin. Synes ikke det var så slemt. Første gang drak jeg væsken for hurtigt, så fik jeg kvalme. De andre gange så tog jeg den mere med ro! Ventetiden efter er en bitch! Jeg havde ikke graviditetssukkersyge! Men sukker i urinen kan ses når man er gravid – man udskiller lettere sukker gennem nyrene selv om ens blodsukker er normalt, så hvis din glukosebelastning er normal er der ingen ko på isen, så siger man bare “nå” og det har ingen betydning for bebs, hvis blodsukkeret er normalt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for din kommentar. Det var rart at vide. Jeg tænker selv at jeg ikke har det, uden selvfølgelig at vide det. Vi får se torsdag. Kryds fingre for mig : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tag en iPad eller lignende med, så du kan slå ventetiden ihjel med en god serie. Eller en bog. Det er drabeligt kedeligt.

  Drikken var rigtig klam synes jeg, men ventetiden var klart det værste – bare fordi jeg virkelig ikke magtede st sidde der og glane. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for tip. Jeg hiver min mand med og vores computere. Så kan jeg altid blogge lidt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det værste ved testen var for mig at skulle faste. Men drikken og ventetiden var fin nok, jeg snakkede i tlf det meste af tiden, så den gik stærkt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg har selv været til glucosebelastning på Hvidovre en måned før jeg fødte, og det gik fint nok, selvom jeg havde haft det lidt stramt med det inden. På Hvidovre har man mulighed for at putte et ordentligt skvæt citronsaft i – det hjalp, synes jeg. Og så kan det hjælpe at tænke på det son helt almindeligt vand med helt almindeligt sukker i – og ikke “klamt kunstigt stads, som man ikke ved hvad er”. Prøv at koncentrere dig om dig selv, og ikke kigge for meget på de andre (det foregår i hold) – jeg oplevede i hvert fald andres “puha ad!” og rynken på næsen over drikken påvirkede mig selv negativt. Men det gik, og jeg havde ikke sukkersyge. Hellere en glucosebelastning for meget end en for lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for tip. Må jeg spørge hvad der så sker efterfølgende? Altså når man får at vide at man ikke har sukkersyge, men alligevel har sukker i urinen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Jeg var indlagt, så jeg skulle bare aflevere sådan en seddel, hvor resultatet stod på til personalet, og så skete der ikke yderligere. Du må have rigtig meget held og lykke med fødslen – jeg har selv født to gange, og det gik simpelthen så godt. Husk at lave en playliste hjemmefra – og så kan jeg også anbefale at læse lidt om efterveer, specielt som 2. gangsfødende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hald

   Åh ja efterveer efter fødsel nr. 2 – dem ville jeg måske også gerne have hørt om. De gjorde lidt (ok en del) mere ondt end første gang – og det er da meget rart lige at vide… Held og lykke med fødslen og beslutningen. Det bliver da spændende! 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Frygter dem også : D Tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Mange tak. Åhh ja, synes efterveerne var slemme nok første gang, så glæder mig bestemt ikke til dem denne gang. Har godt hørt de skulle være værre : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det blir så skøn en oplevelse! Jeg vil hellere føde mange flere gange end skulle gennem graviditeten. Det er den vildeste urkvinde følelse der kommer op i en, og jeg føler stadig at jeg kan klare hele verden fordi min krop har været så sej (og jeg har været så heldig) at få lov at føde…
  og hvad angår glukosebelastningen, så synes jeg det er skørt folk siger det er ubehageligt. Det kam være lidt ubehageligt fordi man er sulten og så for så meget sukker, men selve det man skal drikke er bare som en meget kold lidt for sød saft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Dejligt, det er sådan jeg håber på at få det når fødslen er slut. Selvom kejsersnit er en rigtig dejlig oplevelse – eller det var det for mig, er det ikke følelsen af at være en urkvinde, der kommer op i en : D

   Ang. den test. Jeg er ikke så nervøs for at skulle drikke det – mest for at jeg får det rigtig skidt bagefter. Jeg er ikke så god til at håndtere at mit hjerte banker meget hurtigt f.eks.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg skrev ligeledes på din seneste opslag, men melder mig under fanen igen. Først og fremmest tillykke med beslutningen!
  Ift. fødselsforberedelse vil jeg sige, at det er så basic, at du helt sikkert vil kunne læse om det hele, hvis du har brug for det – og så vil jeg sige, at når du er i det, kan du stole på, at din krop guider dig igennem – og ligeledes gør jordemoderen. Jeg var angst inden, for at blive angst undervejs i fødselsforløbet, og havde i tilfælde af, at jeg ikke fik sagt det jeg ville, skrevet de ønsker jeg havde ned på post-its, der sad på min vandrejournal. Der stod følgende “jeg vil gerne tilbydes at komme i vand”, “jeg vil gerne undgå smertestillende, hvis jeg kan – spørg mig en ekstra gang, hvis jeg beder om det” og “(til jordemoderen) fortæl mig alt, hvad der sker og alt hvad du gør undervejs, så jeg ikke føler, at jeg mister kontrollen”. Jeg kunne fint fortælle det hele, da jeg nåede frem til fødegangen, men på forhånd gav det mig ro at vide, at jeg havde skrevet det ned.
  Med hensyn til glukosebelastningstesten ville jeg personligt bede om en ny urinprøve først. Der skal altså ikke nødvendigvis meget til, at den har udsving, og hvis I enten havde spist sukkerholdigt aftenen forinden, eller du drak juice eller spiste en sukkerholdig morgenmad eller lignende inden testen, så er det nok til, at den har udsving – og i så tilfælde vil det da være ærgerligt at skulle igennem en ikke videre behagelig test samt bekymringerne for den optil☺️☝🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Spiste chokolade i går aftes OG min morgenmad bestod af to boller med chokolade-pålæg + et stort glas appelsinjuice. Prøvede at nævne det for lægen i dag, men hun var meget afvisende overfor en ny test, også selvom jeg græd. Så desværre er jeg nok bare nødt til at få den foretaget. ØV.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for din kommentar. Jeg har også tænkt på, om jeg kunne finde på at blive angst undervejs, men jeg har med vilje prøvet ikke at tænke for meget på det. God idé med post-its, det tror jeg at jeg vil tage til mig.

   Jeg tror heller ikke jeg har sukkersyge, tænker i virkeligheden bare at min krop er ekstra belastet her imod slutningen. Men jeg har har efterfølgende testet sukker i urinen igen, både i går og i dag (efter sukkerholdigt mad), så nu tager jeg den test, bare for at udelukke noget (forhåbentlig) : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Jeg vil uden tvivl mene, at det blot er pga. sukkerindtaget, og ikke noget du skal bekymre dig om, så tæt på termin.
   Godt, hvis du kan bruge det råd med post-its, det virkede i hvert fald super for mig, som får angst, hvis jeg ikke føler, at jeg er i kontrol. Men på trods af, at man jo ikke aner, hvad man går ind til ved en fødsel, så gav det mig ikke den mindste snert af angst eller følelsen af kontroltab, mens jeg var i det. Vildt, hvad man kan. Jeg har aldrig følt mig sejere end efter begge fødsler. Glæd dig❤️😚

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sådan, sej beslutning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  YES!! Jeg heppede også på vaginal fødsel! Hvor er du sej!! Jeg fødte mine to hhv. 5 og 8 dage før termin SÅ DET SKER ALTSÅ! Håber for dig det sker snart! Og og og jeg gik ikke til noget fødselsforberedelse nogen af gangen. Bare træk vejret og lyt til hvad din jordemor siger (de er så mega dygtige!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Mange tak, jeg håber jeg får en dejlig oplevelse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M

  Jeg var til glucosebelastning for et par måneder siden grundet sukkersyge i min familie. Jeg synes på ingen måde at det var slemt, hverken at drikke det eller vente. Jeg havde taget min computer med og sad og så film på den 🙂 Pøj pøj med både belastningen og fødslen <3 Og tak fordi du deler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hasibe

  Pøj pøj med det 🙈 Jeg havde også graviditetsbetinget sukkersyge, og jeg synes VIRKELIG at det var ubehageligt mht. testen og smagte elendigt😳 var seriøst ved at kaste op! Ærlig snak(!) Også var det ik særlig fedt at sidde et par timer at vente med sårn en grim smag i munden. Bare spis noget lige så snart testen er overstået, også er alt ok igen 😝 Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Glukosebelasrningen er ikke så slem som man læser om på nettet. Det smager ikke super godt, men det er heller ikke det værste jeg nogensinde har drukket. Dog fik jeg kæmpe kvalme og måtte kaste op 2 gange, da der kun var 10 minutter tilbage af tiden. Heldigvis kunne de stadig måle korrekt, så jeg slap for den ene gang! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Emilie, jeg har termin den 9 august og venter en lille dreng nr. 2 – jeg havde den mest fantastiske oplevelse ved at føde (dog på Hillerød) og gør det med glæde igen. Selvfølgelig kan du det og synes din beslutning er så fin! Jeg fik også en glucosebelastningstest grundet sukkersyge i familien – den er lidt kvalmende, men sørg for lidt mad og drikke efterfølgende, så er det hele hurtigt væk igen efter. Det er mere ventetiden når man har indtaget det, som var lang.
  Stort held og lykke til dig og familien med fødslen, og glæder mig til at læse om det hele efter – tanker fra en fast læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glukosebelastning er, synes jeg, slet ikke så slemt som alle gør det til.. jeg var selv virkelig nervøs for det i min første graviditet, og ja, det smagte da ikke skide godt, men værre var det heller ikke.. ☺️ bare sørg for at have mad med efterfølgende, jeg regnede med jeg bare lige kunne slentre hjem og spise, men pyh jeg fik det dårligt..
  Skal afsted igen snart, så føler med dig, men det skal nu nok gå.. 😜❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Glukosebelastning er slet ikke så slem som jeg havde frygtet – jeg var igennem det for 3 uger siden og selvom jeg stadig bøvlede med kvalme og opkast der. Men det gik så fint 🙂 Bare husk masser af underholdning og snacks til bagefter, jeg var møg sulten!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak, det vil jeg gøre.
   Havde du graviditetsbetinget sukkersyge?
   Og hvis ikke, hvad er årsagen til sukker i urin så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Hej Emilie.
   Kan se du er lidt interesseret i hvad det rent faktisk betyder når der er sukker i urinen. Grunden til at jordemødrene er ret OBS på sukker i urinen, er fordi man kan udvikle svangerskabsforgiftning. Det KAN være farligt, men i de fleste tilfælde bliver det opdaget så hurtigt at det ikke når at blive alvorligt. Jeg tænker at hvis din glukosebelastning ikke viser tegn på sukkersyge, men du stadig har sukker i urinen, er det måske tegn på svangerskabsforgiftning? Men du burde nok også have en masse andre symptomer (såsom væske i kroppen og hovedpine), hvis det er svangerskabsforgiftning – så det tænker jeg da ikke det er 🙂

   Sejt at du har valgt den vaginale fødsel – det er en VILD men fuldkommen fantastisk oplevelse! ❤️

   Kh hende der har født 2 børn vaginalt, begge på 5 timer fra første ve, og uden smertestillende 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for din kommentar. Jeg tror nu ikke at svangerskabsforgiftning har noget særligt at gøre med sukker i urinen, sådan som jeg har forstået?

   Anyway, jeg er mest interesseret i at vide hvordan jeg skal forholde mig, hvis det viser sig at jeg ikke har graviditetsbetinget sukkersyge (som jeg ikke tænker jeg har), i forhold til om jeg så skal undgå sukker eller om det i princippet er ligemeget. Men jeg må høre min jordemoder eller en læge på torsdag efter testen : )

   Viiildt at man kan føde på 5 timer. Hvor er du sej! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Hvis der er sukker i urinen kombineret med forhøjet blodtryk, er det tegn på svangerskabsforgiftning. Så jo, sukker i urinen har også noget at gøre med det. Men jeg tænker da ikke du har det! Det er kun omkring 3% af alle gravide som får det.
   Jeg tror ikke du skal undgå sukker, hvis ikke du har sukkersyge 🙂 Men som du selv skriver, så kan jordemoderen helt sikkert svare dig på det!
   Held og lykke med det hele i hvert fald. Er spændt på at se jeres lillesøster <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Mener du ikke protein i urinen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ikke at glemme så koster en vaginal fødsel systemet 10.000 kr. hvor et KS koster 40.000 kr. Noget man har svært ved at se gennem fingrer med når man er sundhedsansat 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er sandt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Med al respekt for Dittes kommentar – muligvis har hun også erfaring fra sundhedsvæsenet -MEN jeg har arbejdet som læge på fødegangen og i svangreambulatoriet og jeg kunne ALDRIG finde på at anbefale noget ud fra prisen – vaginale fødsler har færre komplikationer og er mindre farlige for barnet, og det vil altid være baseret på evidens når jeg anbefaler en gravid noget. Jeg havde selv barn i UK og fik kejsersnit første gang. Jeg kan SÅ godr forstå hvor crazy det er at skulle skifte plan så sent. Jeg er selv gravid og håber meget på vaginal fødsel denne gang, men forstår så godt dine overvejelser når hun har vendt sig så sent. Seje lille tøs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Og hvis jeg var jordemoder var prisen bestemt heller ikke noget jeg ville nævne hvis jeg skulle råde. Det var bare ment som information fordi man bliver overrasket over hvor dyrt det egentlig er, vaginal fødsel eller KS. Så det var bare ment som en skør side information – ikke at Emilie skulle have det i mente ifht. valg. Det kunne aldrig falde mig ind 🙂 God dag til jer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Jeg misforstod nok lidt din kommentar 🙂 Ja, det er tankevækkende med priser i sundhedsvæsenet. Min første tanke da jeg så din kommentar var om det egentlig ikke er endnu dyrere med et kejsersnit, for det havde jeg faktisk troet, når man tænker på hvor meget personale der er til stede, operationsstue osv. Men det er vist kun afdelingsledelser og sundhedsøkonomer der egentlig ved sådan noget, og har aldrig spurgt ind til det. Også god dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den test er virkelig slem. Jeg har en mega høj tolerance for sukker og kan lide selv det mest syntetiske og sukkersøde slik, men det der stads var så kvalmende at det halve kunne være nok. Jeg var forberedt på det og det hjalp st jeg vidste at det ville blive slemt. Sørg for læsestof/iPad/musik, så du kan fokusere på noget andet. Det er nemlig ikke det værste at drikke det men tiden derefter.

  Og så god fødsel!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sejt gået med din beslutning – det e ejer sikker på at du ikke kommer til at fortryde! Det ER nemlig den vildeste følelse og man føler sig som en sej og stærk ur kvinde der kan alt 😁
  Og så vil jeg bare lige sige at vi nogle gange skal huske på, at kvinder har født børn altid – også før fødselsforberedelse. Min fødsel forløb sig over 3 dage fra første ve og endte med hård kop, men forløbet var ærligt glemt 1 uge efter. Jeg var heller ikke til noget inden, men brugte visualiseringsøvelser og vejrtrækningsøvelse samt meget fokus på st slappe af i alle muskler når man havde lyst til at spænde op – det giver barnet meget mere plads til at blive født. Læs lidt op i smertefri fødsel – den hjalp mig med overstående!
  Pøj pøj 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Respekt herfra. Jeg håber du får en fantastisk fødsel !
  Indtil da, så drik hindbærbladthe. Det smager godt, og det har god virkning på livmoder og mellemkød, og skulle efter sigende reducere bristninger.
  Hvad angår glykosebelastningstest, så er det ikke så slemt. Bare ned med det. Husk læsestof og måske musik, for man må ikke gå nogen steder.
  Pøj pøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sejt, at du følger dit hjerte. Er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse. Jeg selv fik kun lattergas, og tog selv imod min søn. Det var og er det vildeste 😄 Var selv til sådan en test. Bare hold dig for næsen og drik, det er slet ikke så slemt. Ved mig dansede baby bare rundt i maven, men det var der jo også plads til i uge 28. Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Synes ikke glukosebelastningstesten var så slem som jeg havde frygtet. Synes næsten det værste var, at man ikke må sove i de to timer. Især fordi når ens blodsukker stiger og falder så hurtig igen (forhåbentlig) så bliver man voldsom træt. Jeg sad den sidste halve time og kæmpede med at holde mine øjne åbne 😂 Men selve drikken skal bare ned i et hug, så er det ikke slemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Alt det bedste for en god fødsel😁 Krydser fingre for at du ikke går over tid😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Held og lykke med fødsel!!

  Jeg var til glukosebelastning pga sukkersyge i familien. Husk at putte mega meget auto-citron i glukosen! Og drik det i en fart. Det bliver kun værre af at vente til man er tidspresset. You can do it 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Sejt! Held og lykke og

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvor er du sej, at du tager udfordringen op mht at føde vaginalt, det er både virkelig hårdt, men også fantastisk!
  Mht glucosebelastningen, så fik jeg den sidst på Hvidovre, hvor man fik tilbudt en lille smule citronsaft efter man har bællet den der ÆKlE drink der, og det hjalp mig virkelig meget (sådan på tequila-måden, hvis du forstår?) hvis det ikke var for den, så havde jeg kastet op med det samme. Så tag evt en båd citron med i tasken, og spørg om det er okay, du lige bider i den efterfølgende, just in case de ikke har citronsaft parat. Og husk endelig at tage madpakke med til når det er slut, man bliver SÅ sulten og forkvalmet, så det er rigtig rart at have noget ved hånden, så man ikke skal vente til man kommer hjem😉
  Held og lykke med det hele, det skal nok gå så fint❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har lige været til glucosebelastningstest i tirsdags, og jeg frygtede det også. Det var dog MEGET stille og roligt, det værste var, at man ikke måtte sove.

  Jeg havde også frygtet at kaste op, men det gik uden problemer. Det er jo helt flydende vand, som bare er sødet. Det smager ikke dårligt, og man kunne få citronkoncentrat til at hælde i, hvis man ønskede det.

  Det sværeste var ærligt at få de to timer til at gå 🙂

  Jeg sender en venlig tanke til fredagsbar på uni, for jeg var i stand til at bunde væsken i ét langt slurk, og først færdig med væske kommer først til blodprøve og dermed først ud af døren igen.

  Vær ikke bekymret for dén test er mit råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min baby har vendt sig