I sommerhus

Lidt mere sommerhus

img_0504

Et lille hej igen her fra sommerhusland. Efter nogle rigtige dejlige dage, fyldt med gode venner, mad fra grillen, strandture, is og ren hygge, har vi os nu en vaskeægte dansk sommerdag her i Asserbo. Det regner. Meget. Og vi er alene, bare os tre (eller fire er det jo), for første gang siden vi ankom. Dét kan også noget. Silende sommerregn og ellers bare stilhed. Det er faktisk rigtig rigtig hyggeligt.

Lige nu sover Saxo lur i sin klapvogn, mens vi voksne sniger os til lidt computer-tid under parasollen i ly for regnen. Lige som det skal være.

img_0557

Vi havde en lang samtale i går aftes, C og jeg, om vores liv. Det har vi ofte. Og denne gang gik det mest på forbrug og på mad. Vi har brugt relativt mange penge på det sidste. Det er nærmest umuligt at gøre andet når man holder ferie, føler jeg. Er der ikke noget om det? Den skal lige have lidt ekstra hele tiden. “Der skal ikke mangle noget”.

Men pyhhh, i går fik vi bare nok. Lagde store planer for, når vi atter returnerer til Frederiksberg og til hverdagen. Vi vil skære ned på overforbruget. Alt det unødvendige. Det vil både vores pengepung og vores krop takke os for, er jeg sikker på.

Vi vil stadig have god og økologisk mad og jeg har netop været inde for at genbestille vores vegetarkasse fra aarstiderne. Men ja, ud med alt det overflødige, så vidt det er muligt.

Kender I det? At når man er på ferie, kan man pludselig se tingene mere klart? Det synes jeg altså tit er hvad der sker, når man kommer ned i gear.

img_0534 img_0273img_0067 img_0246
img_0320

Og ellers altså ikke det store herfra. Jeg vil lægge computeren fra mig nu og kysse lidt på min mand. Nyde at mit barn sover. Tænke flere tanker om livet, måske bare læne mig tilbage, slappe af og mærke min datters rumsteren indefra. Crazy følelse. Som jeg synes er fantastisk, selvfølgelig. Men glæder mig mest bare til at møde hende nu. Om én uge er hun færdigbagt (37+0) og så må hun gerne gøre sin entre, hvis det står til mig ; ) Men det er nok bedst for alle, om hun bliver derinde lidt endnu, så det er også ok.

Hav en dejlig søndag allesammen x

img_0264 img_0267 img_0352img_0275img_0376img_0592

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sommerhus