Baby-prep: Plejeprodukter: 3 uundværlige

På det seneste..

img_1165

Indeholder reklamelinks:

YES! Mandag og hverdagen er officielt i gang herhjemme. Jeg er vild med det altså. Det er de små ting. Som at sove i egen seng, handle ind i Føtex og lave lige præcis den aftensmad jeg har lyst til at lave, og så er det vist også bare det, at have lidt tid helt for mig selv. Skønt.

I dag har jeg af en jordemoder-veninde fået modnende akupunktur  + forsøgt hindeløsning. Sidstnævnte var dog umuligt, eftersom jeg er temmelig lukket åbenbart, haha. Havde nu heller ikke regnet med andet. Jeg er blot 38+1 i dag og jeg har haft minimalt med plukkeveer. De mærkbare i hvert fald.. Såååå der er muligvis lang tid til den fødsel. For søren altså. Begynder at fortryde at jeg ikke holdt fast i mit kejsersnit på fredag. Ikke sådan for alvor altså, men ufff hvor ville jeg gerne have hende ud fredag.
Oh well, jeg skal nok holde min mund nu, promise – i hvert fald lige til mit næste blogindlæg ; ) Jer der ikke gider gravid-brok må love mig, først at tjekke ind igen når jeg har født. For jeres egen skyld.

Her kommer lidt af det jeg har lavet på det seneste:

Processed with VSCO with hb1 preset

– Fået sat en ny sengelampe op i vores soveværelse. Den er pæn. Og nu påtænker jeg at hapse en mere.

– Og sovet ualmindeligt godt i vores nye sengetøj

– Lavet verdens bedste vegetariske curry. En rigtig efterårsret, men vejret er jo alligevel derhen af.. I dag er det godt nok skizo. Sol, regn, varme, kulde.

– Været en tur i Mini Me Copenhagen efter nye sneaks til Saxo. Nogle rigtige seje fra New Balance. Og det bedste ved dem er, at han selv virkelig let kan tage dem af og på. Ikke nogle snørebånd. Hurra for det.

img_1135-1 img_1152

– Set virkelig mange fødselsvideoer. Shit der er nogle vilde nogle derude. F.eks denne her. Den er jo rigtig sød og det ligner en dejlig nem fødsel. Esker at deres store piger er med, men shiiiit ham faren er også bare en vild type :0 Sikkert smadder sød, men jeg er nu glad for at det ikke er ham der skal med til min fødsel. Wow.

– Drømt hede drømme om denne kjole, selvom den ikk er spor ammevenlig.. Pis

– Grint virkelig meget over alle de billeder som Saxo pt får taget med mit kamera. Det er hans helt store hobby i øjeblikket. At fotografere. Og at male.

img_1119

^^^ Ømt : D

img_0823
img_1120
img_0843

– Næsten fået samlet vores slyngevugge. Spændt på om vi kommer til at bruge den. Brugte den aldrig rigtig til Saxo.

– Følt mig ufattelig heldig og lykkelig. Til trods for alt mit brok ér jeg fandme lykkelig. Helt ned i maven <3

Processed with VSCO with hb2 preset

   

4 kommentarer

 • Patricia

  Hvor er din fine sorte lange kjole fra på det øverste billede ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan du dele opskriften på denne der vegetar carry ret?☺️ Tak!😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! I love kids’ photography 😉 Hang in there! You are almost done 😉 xox

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby-prep: Plejeprodukter: 3 uundværlige