En dag med Sun Lolly

Pusleplads på plads

img_9286

God morgen de damer. Stille og roligt får vi ting klar herhjemme og for et par dage siden ankom vores puslebord. Det er Stokkes Care puslebord og præcis det samme vi havde i den gamle lejlighed og brugte da S var lille. Vi solgte det bare, da vi ikke længere havde brug for det. Sådan gør vi med mange ting. Sælger eller giver væk når vi ikke længere bruger det.
Jeg vil ikke sige, at vi har et usundt brug – smid-ud – og køb noget nyt -forhold til vores ting. Jeg har bare virkelig en trang til at komme af med ting vi ikke bruger. Jeg hader at have alt muligt stående og det hober sig jo hurtigt op. Man ved jo heller aldrig om man får brug for det igen eller ej.

img_9297

^^^ Barnevognskæder fra Kongessloejd (skal selvfølgelig i barnevognen, når den tid kommer).

Men det gjorde vi så med dette puslebord, hehe. For jeg er kæmpe fan af det. Det er enormt praktisk med de virkelig rummelige kasser under, hvor al babys tøj, stofbleer mm kan ligge i. Og så kan man have plejeprodukter mm liggende ved siden af kasserne. Mega smart.

Nu står det i vores soveværelse, der stadig bærer meget præg af, at vi lige er “flyttet ind i det”. Der mangler sgu lidt sjæl. Men det kommer. Hver ting til sin tid, som jeg vist efterhånden har sagt en del gange før ; )
Jo og så skal vi selvfølgelig også have en uro op, så baby har noget hyggeligt at kigge på, når hun bliver skiftet. Nøj hvor jeg glæder mig <3

img_9289

^^^ Bamser fra Bloomingville

img_9288 untitlppped-1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag med Sun Lolly