Regnvejrsfredag og lidt nyt til boligen

Solbeskyttelse på ferien

img_8384

Annonce for A-Derma

2 solferier indenfor en måned. Vi startede som bekendt i Grækenland, havde et par uger hjemme og derefter 10 dage på Mallorca, som I ved.

Og med en gravid (mig) og en meget lys dreng (Saxo) gik vi bestemt ikke ned på solcreme. Hele familien havde faktisk faktor 50+ på hver dag, og ja, vi blev stadig brune (og lækre), men ingen rødme og ingen soleksem (som min mand plejer at lide af). Perfekt.

img_8541 img_8582

På Mallorca havde vi, hver eneste dag, fuld sol fra morgen til aften og omkring de 30 grader. Det var SÅ lækkert, men det stillede også lidt krav til hvordan vi valgte at bruge vores dage.
Skygge-pauser blev indført, det gav egentlig helt sig selv, da det omkring middag simpelthen blev for varmt. Ikke mindst for de små drenge.

For os er sommerferie lig med vand. Og vi var i vandet hver dag. Flere gange om dagen. Vi havde jo vores egen pool i huset, ligesom at vi flere gange tog på stranden.

Og både sol, saltvand og især klor er jo hårdt for huden, ved vi alle. Det tørrer simpelthen huden ud. Kender I ikke den fornemmelse når man har saltvand eller klor på huden? Åh jeg bryder mig ikke rigtig om det, så jeg er altid glad, når strandende har brusere.

Efter strand og pool brusede jeg mig derfor altid, og smurte mig ind i et nyt lag solcreme. Cremen var selvfølgelig også med til at fugte min hud rigtig godt. Helt uundværligt efter sådan en omgang udtørrende vand ; )

Og PROTECT serien beskytter i øvrigt ikke kun imod solen og UVA/UVB, men styrker også huden. Ligesom A-Dermas øvrige produkter, er PROTECT serien baseret på Rhealba® – et havrekim ekstrakt, der virker beroligende, irritationsdæmpende og beskyttende på huden. Det har et højt indhold af stivelse, der fugtgiver og fremmer hudens cellefornyelse. Og så indeholder det essentielle fedtsyrer, proteiner, samt E-vitamin, selen, jern, kobber, zink og mangan.

img_8378

Her er de to produkter vi brugte på vores ferie:

A-Derma’s PROTECT Spray SPF50+ & PROTECT AD Cream SPF50+

De fungerede perfekt. Sprayen brugte vi mest til Saxo, fordi han af en eller anden årsag synes det var hysterisk morsomt, at blive sprayet, fremfor at blive cremet ind. Så vi var glade, da han bestemt ikke er særlig glad for creme på huden generelt. Er der nogen børn der er det?

Og så brugte vi cremen, der er rigtig god til både tør, atopisk og sart hud, til os voksne. Det værste jeg ved er creme der fedter, men denne AD Cream, havde en super skøn blød konsistens, uden hverken af fedte eller klistre.

img_8640 img_8697 img_8534
img_8240img_8717

Er I mon ved at gøre klar til en sol-ferie lige om lidt? Det håber jeg for jer, for denne her vejrudsigt for DK lige nu er da ikke noget at råbe hurra for : (

Med ønsket om en varm og sommerlig juli med masser af god grund til at smøre sig ind i A-Derma solcreme! : )

Hvis I skulle få lyst til at læse lidt mere om sol, om beskyttelse og produkter, kan I klikke ind på www.sarthudisolen.a-derma.dk og få det hele med : )


2 kommentarer

 • Camilla J

  Jeg synes det er under alt kritik, at du reklamere med et produkt som ikke er svane og parfume mærket, når du ellers altid har reklameret med bevidstemærker, såsom svanemærket, parfumemærket osv. Hvorfor det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Undskyld mig, hvorfor egentlig? Jeg har da aldrig udelukkende skrevet om svanemærkede produkter? Så har du ikke fulgt særlig meget med på min blog : )
   Og hvad er parfumemærket? : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrsfredag og lidt nyt til boligen