På det seneste..

Vores seng: Status

dunlopillo_balance_box

Annonce for Dunlopillo

Nu har vi efterhånden sovet i vores nye seng i en måneds tid og vores kroppe har vænnet sig til den. Og hvordan er den så at sove i?

Den er ret fantastisk! Intet mindre. Særligt har jeg kunne mærke en forskel, efter vi er kommet hjem fra sommerhus, hvor vi ellers ligger i en udemærket seng, men preggo her fik altså temmelig ondt i ryggen alligevel. Og C med. Og der har ikke været det mindste efter vi igen sover i vores helt egen Dunlopillo-krabat herhjemme  : )

Der er egentlig ikke så meget mere at sige synes jeg. Jeg satser på, at vi skal have sengen i mange mange år fremover, og hver nat glæder jeg mig til at synke ned i den og lukke øjnene i, særligt lige for tiden, hvor jeg er noget så træt. Søvn er så mega vigtigt, ikke sandt?

Processed with VSCO with hb1 presetimg_8973

Sengen vi har valgt er som sagt fra Dunlopillo’s nye serie “Balance”, som kombinerer de gode egenskaber fra naturlatex med et komfortabelt lag af pocket-fjedre (der giver den der let fjedrende fornemmelse). Den har syv komfortzoner og det skulle give en helt optimal søvn, da madrassen tilpasser sig ens krop. Sengen er også astma-og allergivenlig. Vi har valgt den i sort, med ben af eg og i str 180×200. Rigelig med plads til tre personer. Vi må se hvordan det kommer til at gå når vi bliver fire. Ellers må vi have os en ekstra Dunlopillo ved siden af ; )

dunlopillo_balance_box3 dunlopillo_balance_box4
Processed with VSCO with hb1 preset

Ps. Sengetøj og sengelampe er fra Ellos (links i mit indlæg fra i går :  )

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste..