40+0

Gode ting og tanker

Processed with VSCO with hb2 preset

God tirsdag morgen allesammen. Jeg håber I har sovet fortræffeligt? Det har jeg ikke. Men heldigvis sover vi længe om morgenen pt, så jeg fik indhentet lidt for de sene nattetimer hvor jeg lå lysvågen. Så alt godt her. Og om lidt skal jeg spise tidlig frokost med en fellow preggo dame, som jeg rigtig godt kan lide : )

Her kommer lidt gode ting og tanker fra den seneste tid:


– Efter en længere sommerferie-pause er vi nu tilbage på Aarstidernes vegetarkasse. Det er godt for tid, pengepung, smagsløg og samvittighed

– Jeg overvejer lidt at gå fra pescetar til veganer. Crazy, jeg ved det godt.

– At have en dreng, der ikke længere bruger ble. Hvilken befrielse. Og så lige op til lillesøsters ankomst. Kun ét blebarn ad gangen. Perfekt

– At have en dreng der trives i alle aspekter. Dét er lykke <3

– Popcorn på en mandag

Processed with VSCO with hb1 preset

– Overvejer dybt seriøst at få foreviget den forestående fødsel på film. Enten simpelthen at få en film-fotograf ud eller selv filme. Nogen der har gjort det og har være glade for, at have sådan en stor oplevelse på film efterfølgende?

– Måske er vi kommet nærmere et navn.

– Og så alligevel ikke rigtig når jeg tænker mig om

– Vegansk is fra Nicecream på Vesterbro. SÅ godt!

Processed with VSCO with hb2 preset

– Udgaven af Sorry, den første video her, fra Justin Bieber, som jeg ikke engang er fan af. Men det gør da en i godt humør, hva? Gad i øvrigt godt kunne danse sådan som pigerne. Hvad hedder den stilart? Måske det skal blive min “kom-i-form-efter-fødsel-sport ; ) Eller måske ikke.. : D

– August viser sig fra sin gode side vejrmæssigt. Ikke for varmt, ikke for køligt. Godt preggo-vejr. I like.

– At min søster var så sød at klippe mine ultra slidte spidser af i søndags. Det gør altså godt.

img_9208

– At man selvfølgelig skal have en gave, når man har gennemgået 9 måneders graviditet og snart en sikkert temmelig smertefuld fødsel.
Herhjemme er min dejlige mand altså ikke den mest betænksomme, når det kommer til lige netop gaver, blomster osv. Til gengæld er han yderst betænksom når det kommer til sådan ca ALT ANDET. Og det vil jeg til hver en tid foretrække over materielle goder.
Anyway, jeg er en voksen kvinde, så jeg påtænker at købe min push-present selv ; ) Jeg vil have en ny taske. Skal det være denne sorte eller denne grå (som jeg allerede har i sort, bare mindre)?. Der er også denne, den er jeg faktisk mest hooked på, for der kan alle mine ting i hvert fald være. Men jeg kan ikke gennemskue, om man kan have den på som cross-body. Og det er altså et must. Tror I at man kan?

– Hjemmelavede boller med pesto, ost (jaja jeg sagde jo bare, at jeg overvejede at blive veganer) og avocado, og så ind i vores “panini-grill”. SÅ GODT, venner! : )

Processed with VSCO with hb2 preset

– Shopping til ens børn. Bedre end shopping til sig selv. I går fik jeg købt samtlige styles fra dette brand. Det er lidt småt i størrelsen, så bluserne blev en str 6 år og bukserne en str 4 år. Fleecen er SÅ lækker og tænker at Saxomanden skal bo i den til efteråret.

– Menslignende smerter. Flere af dem tak : D

img_9207

Dejlig tirsdag til jer xx

20 kommentarer

 • Kirsten

  Jeg er selv vegetar, der overvejer at blive veganer. Måske deltids. Noget i den dur 🙂 Hvilke tanker gør du dig?

  Hvor er din skål fra, som du har popcorn i? Nøjs, den er flot! … Men håber på en måde du er ved at føde og aldrig får svaret mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg ved ikke om jeg er den eneste der oplever det, men når jeg kommer ind på din blog og der er reklamen ude i hver side for Redbull så kan jeg ikke altid komme ind på dine indlæg eller hvad du har linket til i dine indlæg. Så kommer jeg bare ind på Redbulls hjemmeside.Jeg tænkte bare at jeg lige ville nævne det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Din top på nederste billede, hvor er den fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Hej Emilie. Skriv endelig, hvis du mangler nogle tips til en vegansk livsstil eller vil have en liste over nogle gode steder og indkøbsmuligheder. På fb gruppen vegansk i Kbh er der en fil med en liste over alle veganske spisesteder, bagere osv. listet op efter de forskellige bydele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I agree with Signe… the last bag will always slip down your shoulder when pushing a pram 😉 Go for one of the others 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene V E

  Uhh! Alle tre tasker er jo fantastiske! Men jeg er virkelig lun på den YSL du allerede har i sort – derfor er det nok den jeg er mest fan af 😉 .. Og enig med den veganske is! Den er så lækker og cremet. Især jordbær isen, mmmhmm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Men bliver jeg træt af den grå farve? Jeg kan ikke finde ud af det : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jaaa, kom endelig med over på veganerholdet. Vi har masser af god mad her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg tror ikke, den sidste taske fungerer som cross-body. Tænker, det vil føles lidt som at blive hængt, hvis man forsøger – om end det nok ikke var det værste at blive hængt i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om dine tanker om at blive veganer? Jeg er også selv draget af det, men jeg synes også bare, at det sætter mange begrænsninger generelt – f.eks. når man er ude at spise hos venner/familie mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda Larsen

   Man kan også blive “flexiganer”. Så spiser man bare vegansk derhjemme og alm. dansk mad, når man er ude 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja, i det hele taget kan og bør man jo bare spise som man vil – og man behøver ikke putte et label på det, efter min mening : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda Larsen

   Der findes også mange veganske tasker, der både er flotte og ligner læder 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   ; ) Bestemt. Jeg kommer dog aldrig til at gå den vej..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den assistent der var med til vores datters fødsel tog et hav af billeder med min mands tlf og da jeg så dem var jeg vildt irriteret over at det var med den der live funktion der gør at de bevæger sig – men da de kom på computeren var det små sekvenser på et par sekunder. Og jeg elsker at se og høre de små film. Jeg ville også vildt gerne ha haft det blev filmet, både fordi jeg ikke kan huske så meget og fordi man er mega sej og vildt gerne vil have det som minde. Så gør det! Jeg ville ønske vi havde fået det gjort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så spændt på navnevalg 😀 Og på at prøve Nicecream på KBH-tur der starter imorgen; ser så godt ud 😀 Hvad er prislejet ca?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Larsen

  Årrrrrh, sådan en god ide at filme fødslen. Jeg fik taget rigtig mange billeder, men her efterfølgende savner jeg noget mere. Så jeg er helt sikker på, at jeg skal have filmet oplevelsen ved min næste fødsel. Så smukt og jeg kunne godt have tænkt mig at få opfrisket oplevelsen, da der er meget man glemmer ❤ Held og lykke, hun kommer snart ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40+0