Et navn

De gode bøger på lyd og et Mofibo tilbud til jer

img_4657

Annonce for Mofibo

Til mine læsere: Få 30 dages helt gratis adgang til Mofibo med koden EMILIBLOG (skal tages i brug senest d.  30 september)
Psst: Ingen binding, men efter de 30 dage fortsætter abonnementet til 129 kr, hvis ikke det opsiges.


Indrømmet, siden jeg fødte, har jeg ikke rigtig haft tiden til noget som helst andet, end at være der for mine to børn ( to børn – det lyder så vildt og voksent i mine ører).
Vi har jo endnu ikke sådan en rigtig rytme med Isolde, men når Saxo bliver bliver puttet af far (åh hvor jeg savner at putte ham), smutter jeg som regel også ind med Isolde, så jeg kan nå at få flest mulige timer om natten. Den lille dame sover super godt gennem hele dagen, men om natten vågner hun lidt mere op til dåd og har gerne et par vågne timer, typisk mellem 03-05. Derfor går jeg altså tidligt i seng. Og derfor er der ikke megen voksentid, til at gøre alt det jeg plejede at gøre, inden Isolde kom til verden. Sidde foran computeren, hygge med C, se lidt tv eller høre lydbog på min telefon.

Sidstnævnte brugte jeg en del tid på i min graviditet. Dengang der stadig var masser af overskud, hehe.
Jeg ser virkelig dårligt, og bliver noget så træt i øjnene, hvis jeg læser om aftenen, så derfor er jeg vild med at lytte til mine bøger i stedet. Og det har jeg altså brugt min Mofibo app til. Genialt.

img_4698

Kender I Mobifo? Appen, der tillader ubegrænset brug af alverdens e-bøger og lydbøger, over 40.000 for at være mere præcis.
Og der er noget for enhver smag. Virkelig mange forskellige genrer, og fordi det er en app der også fungerer offline, kan man have sine bøger med på farten. F.eks havde jeg god gavn af appen i flyet da vi rejste på sommerferie.
Mobifo har også en række ganske smarte funktioner. Såsom sleeptimer på lydbøgerne, mulighed for selv at bestemme afspilningshastighed mm. Smart og tjekket er det : )

Jeg er ikke til de store skønlitterærer værker, og kan bedst lide noget jeg kan forholde mig lidt bedre til. Så mens jeg var gravid lyttede jeg til to af Jesper Juuls værker. “Her Er Jeg – Hvem Er Du” og “Din Kompetente Familie”. Begge bøger der har nogle år på bagen, men stadig så relevante.
Han er altså lidt min guru, ham Jesper, og når det kommer til børn, familie og “opdragelse” er jeg simpelthen vild med ham. Det er så sindssygt spændende det han skriver, og jeg kan anbefale alle at læse eller lytte til hans bøger : )

Og ja, som sagt kan I prøve Mobifo helt gratis i 30 dage, hvis I benytter jer af koden EMILIBLOG lige her.

Hav en skøn torsdag allesammen. I dag får vi besøg af sundhedsplejersken for første gang (hun har aflyst de sidste to aftaler vi havde) og jeg er spændt på, hvor meget Isolde har taget på : D

img_4708

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et navn